The Gap's designer kampagn

image259

Från vänster till höger: Irina Lazareanu, Du Juan, Lily Donaldson, Doutzen Kroes, Chanel Iman, Jessica Stam, Catherine McNeil, and Anja Rubik for the Gap Designs Edition campaign

Träning, Boosh och dagens gång

Malin ringde mig när jag stod i affären och sa att hon var sen till bussen och att hennes mamma kunde skjutsa oss om 25 minuter så det resulterade i att jag fick sticka hem igen.

image258Jag stack i alla fall med Malin till gymmet. Jag älskar springbanden! Jag trillade i en trappa och jag tror jag fick något i min höft att låta "knäck", men annars var allt på topp. Jag har mycket svaga armar, den saken är säker.
Sen skjutsade Malins mamma hem oss och jag drog hem och duschade, vilade och såg på Date Movie och en Mighty Boosh (på bilden till vänster är huvudpersonerna ur The Mighty Boosh; Julian Barratt och Noel Fielding) Dokumentär <3

Sen ringde Amanda, som skulle ut ikväll med Erika till Gretas, och frågade mig om jag hade någon topp hon kunde låna. Det resulterade i att hon och Erika kom till mig och Amanda provade några av mina kläder och valde till slut att ha på sig en svart t-shirt med neon-tryck från H&M medans jag och Erika snackade om hennes resa till Lanzarote (hon kom hem igår) och lite annat. =)



Exempel på lite Mighty Boosh^^

- Caroline

Ring ring

Fick precis ett telefonsamtal. Det var ingen mindre än Gabriella som ringde mig och frågade om jag skall på MusikDirekt! i Göteborg idag. Men nej nej, icke skall jag dit. Hon ville ha sällskap med mig, men så blev det alltså inte. Får se hur min dag blir senare...
Måste ta och äta lunch och packa ner gympa-kläder nu. Jag tror det regnar utomhus. Uschhhh.

Gotta dash!

image256


- Caroline

Morgon

Om ca en timme skall jag dra till stan för att gymma med Malin. Det skall bli kul även om jag kanske inte känner super-peppen för att träna idag. Heh.

image255
Oroa er inte, bilden är gammal. Mitt hår är ju ganska mörkbrunt just nu...

- Caroline

Nattinatt

Nej, nu drar jag mig till sängs. Är tömsig. Tisha skickade mig en underbar live-video med Bright Eyes ganska nyss. Seriöst. Underbar.


Bright Eyes - Neely O'Hara LIVE

image254
Jag (L) Conor Oberst

- Caroline

The Heartbreak Kid

image252
Som ni kanske vet är Ben Stiller speciell för mig. Den killen kan verkligen alltid få mig att skratta. Idag såg jag i alla fall om The Heartbreak Kid tillsammans med Barry och Solberg. Det var trevligt. Även om Solberg hade sin Harry Potter-pepp där i början, hehe. I alla fall tänkte jag kort försöka recensera filmen. Den var asrolig, lite äcklig då och då och speciell som bara Ben Stillers närvaro kunnat göra den. De kvinnliga huvudkaraktärerna i filmen är så roliga, seriöst. Jag älskar det. I alla fall så vet jag att jag kommer se om filmen igen.
Det blev i alla fall inget Tjenare Kungen för mig för Solberg ringde upp mig och meddelade att hon och Barry var pepp på filmkväll.

image253

- Caroline

Tjenare Kungen

image251

Japp japp. Nu blir det Tjenare Kungen för mig. Ironin är att jag senast hörde filmens theme-låt när jag var på fest hos Jokke-pokke i Onsdags. Lite creepy, men Tims kusin hade låten på sin iPod som vi kopplade in i en högtalare och bam där kom den. Kul att mina kompisar tror att dom träffade en av tjejerna som är med i filmen när dom var på en band-tour-grej. Tycker jag i alla fall^^




Så jävla punk, hahahaha xD

Kvällens planer

Jag har ganska nyss pratat med Malin i telefon i 20 minuter om morgondagens planer att gymma. Sen fick jag nyss veta att en annan Malin som jag känner har fått en chihuahua-valp! Fan vad gulligt^^

image250


Kvällens planer blir nog att se på Tjenare Kungen som tydligen går på 5an kl 21.00 och därefter läsa mer ur Edens Lustgård (på engelska då) inför måndagens uppsatsskrivning. Det är inte lite våra lärare kräver av oss. Just nu lyssnar jag på Joy Division och är pepp inför morgondagens gymmande. Vi får se om det blir fikande med Jimmie efteråt.

- Caroline

Enchanted I am, by you

image249


Jag har precis sett på filmen Enchanted ('Förtrollad' är den svenska titeln på filmen, med Patrick Dempsey och Amy Adams). Väldigt söt Disney-film och jag gillar växlandet mellan den tecknade världen och den "riktiga" världen. Dock är den nog riktad mot tjejer som är 10 år yngre än mig. Jag tycker att Amy Adams är väldigt lik Isla Fisher (Borat's fru IRL)... Jag vet inte vad mer jag kan säga om filmen. Patrick Dempsey var söt som alltid (vad annars skall man förvänta sig av Doctor McDreamy?) och filmen innehöll mycket sång och magi. Men det njuter väl alla av när det kommer till Disneyfilmer. Om det inte hade varit så att de upprepat typ samma låt genom hela filmen så skulle filmen haft lite musikal-feeling.
Amy Adams har en fin sångröst och hennes klänningar genom filmens gång är alla jättesöta!

- Caroline

Filmen påminde mig om denna låten av Patrick Wolf, hittar dock endast slutet på låten:


Patrick Wolf - Enchanted

Godmorgon

Har nyss snackat med mamma i telefon i över 37 minuter (jag önskar att jag skojade) om studiebidrag och partier bl.a. Oj oj oj vad den bruden kan snacka, säger jag bara. Inte för att det är en bra sak, men....
Skall nog ta och ta mig ner för trapporna nu och äta frukost. Jag vaknade väl någon gång innan 12 så det känns som det är timing för BRUNCH i alla fall nu. Morot känner jag lite sug efter. Skall ta och se på Enchanted också^^

- Caroline

Karma-erande Armband

Jag kollade nyss in nyheterna ifrån Cocoo.se och fyndade dessa (se bilderna nedan) snyggingarna. Jag älskar verkligen armband och skulle vilja ha något av dessa två. För att påminna mig om att karma slår till oss alla i bakhuvudet när vi minns anar det^^


image247


image248

Jewellery is a girls best friend, right?
- Caroline

Citat

"Det vikitga är att hålla ut" - Ernest Hemingway

Visa ord yttrade av en vis man. Jag förstår vad han snackar om (jag måste skriva en 4 sidors uppsats på måndag om Ernest Hemingway och hans liv). Han pappa tog självmord och det förlät Ernest honom aldrig för. Hemskt.

- Caroline

image246
På bilden: Ernest Hemingway och en katt i Kuba

Garden of Eden

Oj oj oj, jag läste nyss Andreas och Antons blogg vilket fick mig att realisera att jag faktiskt också kommer skriva en uppsats på måndag. Uh-oh. Om min engelska bok. Uh-oh. Som jag inte har läst klart ännu. UH-OH!
Tog mig ca 10 minuter och få tag i pappret från ISGY's intranet. Vad kan jag säga? Det är svårt att gå på vårt gymnasie ibland.

Jag har 14 kapitel kvar i boken som jag läser som heter Garden of Eden. Den handlar om ett lyckligt par som är på en resa nånstans och båda partnerna blir kära i samma tjej. Vilka intriger! Ernest Hemingway skriver mycket gammaldags-igt. Till exempel kvinnan i boken, Caterine frågar flertal gånger "Is it wicked of me?". Vem säger så nu för tiden, liksom? Inte jag i alla fall. Hehe.

I övrigt åt jag nyss middag och tog en dusch. Dagens middag var gnoccis och fiskgratäng med vitlöksbröd till. Yumm!

- Caroline

Filmer och roligheter

Jag har nyss spenderat ca 4 timmar framför TV:n, varav två av dom var Viking med på. Vi såg först filmen Cloverfield (som jag skall nämna var väldigt freaky och hemsk, med ett kasst slut, men jag gillade det på nått sätt) och sen såg jag The Heartbreak Kid. Jag kommer alltid ha en svag punkt för Ben Stiller, den killen kan alltid få mig att le/skratta.

Nu när vi ändå är inne på det ämnet kan jag visa mig en annan kille som kan få mig och skratta, alltid. Han är också amerikan och hans namn är
Emo Philips (jag skojar inte, han heter så. Hans föräldrar måste vara speciella varelser dom). Hans röst är väldigt speciell, eller hur? Jag skall inte ens börja skriva om hans utseende. Mycket charmerande man. Han verkar vara ganska elak också. Hittar inte nått av mina favoritklipp längre, irriterande... Jag fick till och med min vän Hanna att bli kär i honom. OH, efter 3 minuter och 20 sekunder hör man det roligaste skrattet! xD


Oh Emo, don't go near the cellar door!

- Caroline

Kvällens webcambild

image245
Kvällens bild. Jag är trött och sitter och ser på TV-serie vid min dator i nattlinne. Och ett tomt glas med sugrör i står framför mig och jag bara önskar att det vore fyllt med typ Cola eller vatten just nu. Men nej. Dessutom har någon av våra katter, jag tror det är Mysan, rivit mig på handen och ända upp på min arm i ett snett S. Inte vackert. Och dessutom svider det lätt. Men jag skall inte klaga, det kunde ha varit mycket värre ändå.
Jag vet inte vad jag skall göra imorgon, direkt. Antingen tror jag att jag placerar mig framför TV:n och ser på Cloverfield och Enchanted. Eller om jag får tag i Malin så kanske vi tar och drar till Friskis och Svettis och gymmar typ. Det vore kul, liksom.

Sov sött^^

- Caroline

Franska när det är som bäst, säger jag bara


Yelle - A Cause Des Garcons

Jag gillar det, verkligen. Även om mina tre år på högstadiet med franska inte får mig att fatta mer än lite av vad hon sjunger i refrängen. Skam på mig, jag vet =P Och bruden som sjunger har ascoola kläder i en annan musikvideo.

Dagens Skandalnyheter

image243 image244

Allt jag kan säga är att om båda dessa historierna är sanna är det verkligen otroligt.
Tvillingar skall ju inte bråka och det är ju speciellt illa om Mary-Kate och Ashley låter deras livslånga vänskap splittras av något så löjligt som pengar. Pengar är ju bara pappersbitar och mynt ändå. Vill dom se tillbaka på sitt liv och tänka att dom förlorade sin tvillingsyster på grund av pengabråket? Jag hoppas inte det. Annars märks det ju verkligen hur mycket dom växt upp. Inte alls alltså. Är dom inte typ 21 år nu? Orka löljliga penga-bråk liksom.
Sedan har vi Katie Holmes som har kollapsat. Whoa. Vad är det som orsakat det? Må det vara så att all scientologi som hennes man Tom Cruise trycker i henne har fått henne att få nog? Det är frågan.

Sorry att jag inte har uppdaterat på typ 24 timmar med det är för jag var på party hos Jokke igår och kom inte hem förrän typ vid kl 16.00 idag (ja, jag sov över hos Jokke, det var chill) och då var jag totalt utmattad. Mycket har hänt. Kul hade jag i alla fall. Vill ni se några bilder från festen hos Jokke? Kolla
min bilddagbok. Hatar bilddagbokens nya design. Usch, säger jag bara.
Nu är jag trött och dessutom missade jag Greys Anatomy förut. Orka.
Louisa vill att jag skall komma och besöka henne i Århus i sommar. Fan vad kul, liksom! Måste skaffa pengar och typ övertala pappa (men det borde inte vara för svårt, liksom). Längtar till sommar och festivaler!

- Caroline

Crimewave

Plattar håret just nu. Snart skall jag iväg till Jokke på parreflarre (party). Kul!
Har packat ner det sista av min Sourz Apple och en alko-cider (minns inte vad dom heter) som jag fyndade i kylskåpet. Heheh. Dessutom är digitalkameran nedpackad. Vi får se hur länge jag och Solberg kan stanna där helt enkelt. Vår sista buss hemåt går nämligen kl 23.09. Och det är ju inte så pepp det...

Igår var jag fört på Café Vasa med Malin, Johanna och Rebecca. Sen drog vi till Bergakungen och såg JUMPER. Den var bra och Hayden Christensen var snygg som få i den. Efteråt drog vi till Valand och hängde där ett tag. Busiga barn äro vi. Om ni bara visste ;) Massvis med kul hade vi i alla fall. En fyllegubbe på Centralen gick förbi mig och flåsade i min nacke (EUCK) och en turk lyssnade av mig, Becca och Johannas konversation när vi väntade på min buss. Hahah. Han erkände till det, asså^^

Pappa och jag anar att Bernard gillar Gilmore Girls och The OC. HEhe.
Eller så kanske han bara är lite het på Misha Barton??

image242

Nu drar jag till bussen!

- Caroline

London-planer

The Voom Blooms. Tycker ni att dom verkar vara värda att se live när jag är i London? Kommer nog göra det med Stina och Ida, anyways... Vi får se. Tvivlar på att dom kommer bli mitt nya favoritband, men trevliga är dom väl...


The Voom Blooms - Anna

image241

Söta pojkar verkar dom i alla fall vara =P

Nu drar jag till sängs tror jag...
- Caroline

Something For Kate


Something for Kate - California


Samma låt, fast live

Jag vet, jag har fastnat lite på låten.... =P Dagens låt, antar jag. Den är fin. <3
Skriver om dagens händelser imorgon. Utekväll med brudarna är alltid kul =)

- Caroline

P3 Live Session

P3 Live Session från när jag var VIP på Almedal (bilden nedan) och Pacific har nu kommit upp på SR.se's Webbradio...
Kul kul kul! Bra spelning var det, lyssnar igenom det nu, får se om intervjuerna med oss är med. Heheh...
I vilket fall är i alla fall Jennika och Oskar med,  det är allt som jag vet. Spännande.

- Caroline

image240


Dagens Outfit

T-shirt med tryck: CD-specialisten/Rockhouse
Jeans: London



Lite random, jag vet...

Where's my money at?

Just nu uppskattar jag verkligen denna låten. The Voice morgonprat på 5an har förstört mig. =P


The Sweetest Girl

Shopping med Tisha

Okej, min kompis Tisha som bor i Texas har asbra smak på söta klänningar. Observera att dessa är dom klänningarna hon köpt/tänkt köpa under den senaste veckan:




Klänningarna är ifrån: Forever21

- Caroline

Walking with a ghost...

Min dag har varit så jävla tråkig. Fast två timmars besök hos mamma är ju inte direkt kul ofta.
En av mina vänner verkar vara riktigt deppig. Eller jag vet inte exakt ännu.

Igår var i alla fall jag och Gustav i stan och shoppade. Eller han shoppade och jag gav honom tips. Han köpte två cardigans, två t-shirts och hårfärg. Sen åt vi falafel och glass. Yumm. Bästa baksmälle-maten, absolut! Heh. Och vi fick gratis-prov på regnbågsglass, det var nytt =P

Kollar internet efter hur jag skall få med mig smink till och från London. Asså det är så irriternade med den nya flygprincipen med smink i handbagaget. Ursäkta mig att jag inte vill ta med mig annat bagage än handbagage, liksom. Och ursäkta mig att jag faktiskt vill ha med mig något smink till London så jag inte kommer se ut som hej-kom-och-hjälp-mig när vi är där. Fan vad jag längtar!!

Jag behöver ett jobb =/

Mot mamma.

Nu skall jag snart iväg till mamma på middag. Woo. Jag känner verkligen inte peppen nånstans. Aja, jag tar med mig iPoden i alla fall så har jag någon underhållning.
Mysan ligger och sover på min säng just nu.
Jag borde ta och städa mitt rum.

Jag är trött.

Godmorgon

HEH. För typ en timme sen vaknade jag med en mindre baksmälla. Mysigt.

Jag skall gå ner och ta frukost nu. Får ta och skriva om denna veckan senare.

Så mycket har hänt.

Nu. Nu. Nu.

Just nu är jag på väg till skolan för omprov i Linjära Funktioner (ja, matte) och för att dessutom göra provet i Andragradsekvationer som jag missade i typ förr förra veckan när jag var sjuk.
Kul är det inte. Jag blir inte ensam i alla fall, det håller mig lite peppig på dagen. Och fan vad skönt när det är över. Och fan om jag får total black-out och glömmer allt när jag väl sitter där.

Vi får se hur det går.

Lyssnar på Bright Eyes just nu. Skall jag dra neråt och äta frukost.

- Caroline

image229
Jag vet att jag ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" på morgonen =P

Nya bilder på Hayden Christensen

image227
Den heta kocken?? Johanna snacka ju om att hon ville ha en trenchcoat, dom e snygga^^

image228
Hayden är en känslig pojk. Tydligen. =P

Milo från Heroes

Bilderna är ifrån GQ.

image224

image225

image226

EU-rollspel

Idag var andra och sista dagen i skolan med EU-rollspel för oss Samhäll-Journalistik elever. Självklart var jag uppklädd med skjorta (dock var den svart idag) och kavaj idag igen.Jag är astrött nu. Fatta att jga vart i skolan typ mellan 8 på morgonen och 4 på eftermiddagen de senaste två dagarna. Men nej, det blir inget vilande för mig, för imorgon har jag tvååååå matteprov att se fram emot. Förlåt att jag är så bitter, men seriöst. Fatta min position.

Hahah, jag dissade Staffan förut idag för han fattade inte vad "misantropi" betydde och innan hade han försökt dissa mig hela tiden. Ägd. Och Anton kallade mig slyna för jag gav honom en halstablett. Det var nytt. Vissa har ingen respekt =P

Jag, Anja, Johanna och Malin J körde live-radio idag. Igen. Kul är det! Fast nervöst som fan innan. David (samhällskunskapsläraren vår) sa till mig att det lät bra dock så det var underbart det. =)

Imorgon blir det alltså iväg till skolan (trots att vårt påsklov redan har börjat) för mig, Barry, Malin, Anton och Staffan. Sen vet jag inte vilka fler som skall dit. Idag när jag gick från Malin SE så började det typ snöhagla. Suck. Inte mer snö, kom igen! Det är Mars. Men vackert var det trots allt blåsande, för solen sken starkt.

Träffade Malin S på bussen imorse och Sofia och Hilda på bussen hem. Trevligt!

Nu skall jag försöka sätta mig ner och plugga. Study until I drop. Typ.

- Caroline

image223

Dagens Outfit

image222

Skjorta: Tommy Hilfiger, NK
Jacka: Uppsala.
Jeans:
Fornarina

Det blir EU-rollspel imorgon igen. Vem langar inte peppen för det, liksom??

Dagens..

♥ Dagens humör: Trött och irriterad.
♥ Dagens mående: Huvudvärk. Botades snabbt med huvudvärkstablett efter skolan dock.
♥ Dagens borde: Plugga matte. Fixa ledighetsansökans-lapp.
♥ Dagens frisyr: Plattat och utsläppt.
♥ Dagens klädsel: mörkblå tighta jeans, vit tshirt där det står "Pete Doherty is innocent and so is alan wass" med en bild på Pete Doherty himself på. Brors randiga tröja som jag adopterat. Heh.
♥ Dagens planer: Skola och plugga matte.
♥ Dagens materiella vill ha: Nytt smink.
♥ Dagens längtan: Att bli godkänd på matteproven.
♥ Dagens fundering: Varför snöar det den 17 mars i Göteborg? Det är inte vinter nu!
♥ Dagens beroende: Godis?
♥ Dagens tråkigaste: Skola.
♥ Dagens tidning: Ingen alls. HEH. Motstod att ta emot en PunktSE som trycktes upp under näsan på mig när jag var på väg in i centralstationen efter skolan.
♥ Dagens låt: Something For Kate - California

image221

Under månen

Efter en mycket utmattande lååång dag i skolan är jag äntligen hemma igen. Johanna och Malin var sjuka idag, kul. Anton skämtade om hur mycket Malin är borta från skolan, inte kul... Fattar inte varför Malin inte är i skolan nu. Orka att hon är borta hela tiden, liksom.

I alla fall så börjat EU-rollspelen imorgon och i övermorgon. Jag känner verkligen peppen! Vi skall komma strikt klädda till skolan imorgon och leka journalister/fotografer. Jag skall ta med mig systemkameran. Känns värt, och Anja sa att jag borde det, dessutom.

Imorse när jag vaknade var allting utomhus fyllt med snö. Herregud, vintern kommer till Göteborg i Mars, liksom. Det är sjukt. Isabelle hade rätt!! Och hon sa det till mig i Januari. Bra tippat, verkligen. Första lektionen på morgonen var musik och jag, Barry, Staffan, Rikard och Gabriel fick spela upp vår cover på Lars Winnerbäcks låt "Under månen". Det gick som det gick och jag har ingen annan kommentar om det.

Jag har massvis med matte-pluggande att göra och det får mig att må illa. Suck.



- Caroline



Jac Vanek - söt klänning

image220

Eller hur?

Natalie Portman

Vet inte varför, men jag började nyss kolla runt på Photobucket efter bilder på Natalie Portman (hon är mycket lik Kiera Knightley, tycker jag) och nu har jag bestämt mig för att ta en dusch. Jag känner att mitt hår känns lite halvkasst och pappa har precis köpt hem nytt balsam och hårinpackning till mig, så weee för det.
Jag har ont i solar plexus. I don't know why.

image218 image219

Till Hanna

Hanna, till dig som frågade;

Vad gäller i vår och sommar?

Våren och sommaren bjuder på många olika trender.

Navy - En alltid återkommande trend. Förutom ett smycke tycker jag man kan satsa på randiga tröjor och marinblåshorts för en snygg och avslappnad navylook.

Blommigt - Blommiga klänningen måste nästan vara den absolut hetaste trenden. Nästan så pass het att den kanske blir tröttsam när varmen väl kommer och man faktiskt kan praktisera trenden på kroppen. Vem vet.

Rutigt - Rutorna känns fräscha. En skjorta till jeansen eller leggingsen eller en scarf till linnet och skinnjackan. Supersnyggt!

Färg -
Färg är som bekant hett i vår, det blir en skön kontrast till vinterns allt svarta och gråa.

Sandaler - Galdiatorsandalen överlevde förra sommaren och är här för att stanna även denna säsong. Med eller utan klack, det är upp till dig. Även "Birkenstock"-modellen är het i vår, det har inte minst Acne visat.

image217


Källa:
Mode Feber

Dark Come Soon



Tegan & Sara - Dark Come Soon

Igår var party!

Igår stack jag Jokke och Tim hem till Salle för att se på Melodifestivalen.  Eller, efter att ha fått vänta på dom på Kungsbacka Station i en halvtimme eftersom dom blivit strandade i Mölndal pga el-fel. Suck. Dumma västtrafik!
Vi höll på att missa början av Melodifestivalen. I alla fall  drog vi hem till Salle, såg på Melodifestivalen och därefter The Shining (usch, jag e dålig med skräckfilmer =P). Sen slutade det med att jag, Tim och Jokke sov över hos Salle. Och så drack vi alla lite Sourz också. Mysigt var det! Bifogar lite bilder från gårdagen i detta inlägget.
Jag längtar tills Jokke kommer ha sin fest, det kommer bli fett kul! Men det blir på påsklovet det, och det känns så långt borta nu. Även om det är endast tre skoldagar och två matteprov dit. Aja.

Jag är lite osäker på vad jag kommer ha för schema imorgon. Jag ringde Barry och frågade förut idag när jag satt på bussen hem från Kungsbacka, efter att ha spenderat ca 40 minuter på Kungsmässan med Jokke, och hon sa att vi skulle ha vanligt schema imorgon. Aja, om hon har fel är det bara vi med musiklektionen som får lida för det. Vi får se vad som händer imorgon. Vi har nämligen EU-rollspel på Tisdag och Onsdag och detta leder till hög förvirring bland eleverna i tvåan, som ni kanske märker på mig...
        

                           
Nu skall jag försöka plugga matte.

xxx Caroline

Pete Doherty


Pete Doherty - The Whole World is our Playground

Låten är så fin. Seriöst. Johanna och Bexikexet (Becca) ringde mig förut och ville få in mig till stan. Fan om de hade vart typ en timme tidigare hade de funkat. Men nu? Nepp. För mina bussar (Blå Express) är så fuckade och går jobbigta tider på kvällen. Aja. Next time.




Dagens Band: 10,000 Things

Okej, vissa av er kanske har sett filmen Control (som handlar om bandet Joy Division). I alla fall, deras sångare Sam Riley hade förr ett band. Och eftersom jag är duktigt på att söka så har jag nu hittat vart man kan lyssna och ladda ner låtar från bandet ifrån (både Limewire och andra sidor stretade emot). Nämligen här:

10,000 things downloads

Tänkte jag skulle dela med mig att det här bandet <3
Sam Riley är sååå snygg.

image211

Idag hade vi sexamensprov i skolan (jag fick alla rätt utom ett) och dessutom så fick jag och Johanna köra Live-radio. Hjälp vad det var nervöst och läskigt. Men som de starka människorna vi är så tog vi oss igenom det, yes yes. Bra lät det också, i alla fall enligt några av de 100 lyssnarna som vi snackade med. Yay. Vi snackade då om könssjukdomar och hur viktigt det är att använda kondom under samlag osv.

xxx Caroline


SEXamensprov

Imorgon i skolan skall vi ha Sexamensprov sista lektionen för att avrunda temaveckan av "Sex och Samlevnad". Visst är våra lärare fyndiga??
Jag skall snart gå och lägga mig, är tömsig och Barry försöker att få mig att sova mer. Det uppskattar jag. =)
xxx Caroline

Ännu ett födelsedagsbarn för dagen

image210
GRAHAM COXON.
Soloartist och föru detta gitarrist i brit-pop bandet Blur.
Han var med och skrev den här låten;
Song 2
Jag lovar att du hört den någon gång!

xxx Caroline


Kate Moss för Hedi Slimane

image208


image209

Fler bilder finns på länken nedanför. Nu börjar Greys Anatomy!!! <3

Bilderna är ifrån:
http://www.hedislimane.com/diary/

Från P3-live VIP-inspelningen av ALMEDAL och PACIFIC

Här kommer några bilder från i måndags när jag var med kompisar på Almedal och Pacifics spelning för P3 live. Jag tror det kommer gå på P3 om typ en vecka (den 19de Mars kl 21.30 typ sa Isabelle till mig nu, tack!) eller nått. Minns inte exakt. Mitt hår var så stort i måndags. Jag lekte nog lite väl mycket med hårsprayen, kan man säga....

Här kommer några bilder i alla fall:
             

Dessutom fick vi en Almedal-singel plus poster GRATIS. Det var kul, det! =D Jag gillar Almedal-låtarna. Vi blev intervjuade innan spelningen också. Coolt.

xxx Caroline

Dagens födelsedagsbarn!

image195

That's right! Ingen minde än Pete Doherty himself. Han har alltså överlevt sin 29de födelsedag snart.
Yay! Grattis. <3

xxx Caroline

Dagens Höggravida Kändis

image194
Dagens höggravida kändis är ingen mindre än Jessica Alba. Se vad stor hennes mage plötsligt har blivit! Gulligt att hon skall ha barn. Vet dock inte vem hennes man är...
Längtar till Greys Anatomy ikväll. Dagens middag blir nog tortellinis. Yumm!

xxx Caroline

Wow, duktig fotograf!

image192 image193

Jag hittade en jätteduktig fotograf/fotoredigerares sida nyss. Hennes bilder är totalt "amazing". Fotografen hete/kallar sig Loretta Lux. Detta är hennes internetsida:
http://www.lorettalux.de/
Alla bilderna är typ på barn.... Dom är jättecoola, många av barnen ser ut som de är i tavlor.

xxx Caroline

Dagens Outfit

T-shirt med knäpp där fram - Topshop, London
Jeans - Victoria of Sweden
Shockrosa kjol - Gina Tricot

     


Nytt ur SKINS



Nytt klipp från Skins säsong 2, del 6. Hehe.Älskar Cassie och Tony!

One Tree Hill's 100-party!!!

TILL ALLA OTH-fans därute, bilder från festen för att fira att de spelat in 100 delar av TV-serien:

image182

image183
Jackson Brundage och Sophia Bush

image184
Peyton (Hilarie Burton) och Brooke (Sophia Bush), snygga klänningar!

image185
Lee Norris, Bethany Joy Galeotti och James Lafferty

image186
Mark Schwahn och Chad Michael Murray

image187
Hilarie och James

Längtar tills ikväll, då är det dags för Gossip Girl! Läste imorse i Metro om Taylor Momsen (Jenny Humphrey ur Gossip Girl) och hur TV-serien har förändrat hennes liv. Gossip Girl är bäst. Skall snart se 5 delen av andra säsongen av Skins. Cassie lär vara bitchig och arg. Jag ser fram emot det!

Paris i "My Name Is Earl"

Bild från Paris Hiltons "framträdande" i TV-serien My Name Is Earl. Desperate Housewife, much???

image181

Godnatt nu!
xxx Caroline

VIP på Almedal

Nu är jag alltså hemma igen från VIP-spelningen som gjordes för Sveriges Radio (P3, tror jag) med Almedal och Pacific. Jennika vet allt hur hon får oss att känna o ss VIP. Det var jättekul och Isabelle kom också, det är alltid kul och träffa henne. Oskar och Malin var med, och båda var gangsta som få. Malin för hennes hoodie och Oskar hade bara randomly fastnat på att vara gangsta, antar jag. Jessica och Frida var såklart också med och vi måste verkligen ta och ha en filmkväll snart, tjejer!! Blev intervjuade innan spelningen också och det skall gå på radio om en vecka. Får kolla med Jennika om datum och tider...
Vi hade jättekul, åt gratisbullar och dansade runt! Det var jättekul! Dessutom fick vi gratis-planch + skiva från Almedal. Chill dill, det var det.
Och! Såg på Amandas
bilddagbok att From Behind gått vidare i MusikDirekt! Coolt är det. Dom förtjänade verkligen att gå vidare!
Imorgon bär det iväg till Rambergsdalen (typ, det börja på Ram i alla fall...) med Anja och Emma för skridskoåkning i ca 3 timmar på gymnastikdagen.... Skall bli intressant. Hoppas jag inte faller alltför mycket (speciellt eftersom Anja e så duktig skridskoåkare, ganska misslyckat att trilla framför henne om hon skuttar runt o gör fina piruetter på isen) och inte blir uttråkad.
Laddar just nu upp bilder på min bilddagbok ifrån dagens spelning... Sakta men säkert går det, typ.

xxx Caroline

"Skriv inte om det här i bloggen!"

Imorse såg jag på Vakna med The Voice och då var det reprisklipp vad som vart på dagen innan och gissa vem som var där? Ingen mindre än Calle Schulman. Och skvaller hade han med sig också! Tydligen skulle familjen Schulman gått på Henrik Shyfferts fest men blev oinbjudna dagen innan pga Kristian Luuk och Jonas Gardell bl.a. som inte ville ha dom där. Oförskämt! Och Henrik sa dessutom då till Calle att han inte skulle skriva om det i bloggen. Heh.

Gustav är så bäst!

Asså min käre vän Gustav är bäst. Jag måste verkligen skriva ner det här för det är så roligt.
Okej, så Gustav addade någon random kille på msn och sa till killen att han kallas Gustav men heter Gunilla. Och sedan börjar han visa killen webcam. Och kille köper det, det är det bästa! Och skriver typ "Snygging, du ser kåt ut". Jag dog verkligen skratt asså. Gustav är bäst <3 Skall ta en promenix med honom i veckan.
(btw, Gustav ser inte ut som en tjej, om ni undrar)

xxx Caroline

Girl On The Move

Ser just nu på The Perfect Man med Hilary Duff på TV3. Har sett filmen ett tiotal gånger förr men jag tycker om den. Förut såg jag på Singing Bee också. Och dessförinnan så lagade jag mat (dagens middag blev sallad) och innan dess pluggade jag matte. Matte B, Linjära Funktioner. Usch. Jag hatar det men jag måste. Och nu går pappa runt och uppmuntrar mig att plugga mer och mer matte. Jag vet att det är viktigt, men orka.

Imorgon börjar temaveckan i skolan. Börjar kl 9 imorgon. Det är det senaste jag någonsin börjat skolan på en måndag i andra ring. Heh.

Jag fattar inte att jag kommer se Babyshambles (sångaren Pete Doherty på bilden nedanför till höger), Patrick Wolf (bilden nedan till vänster) och The Paddingtons live i London! Jag längtar såå himla mycket tills den 23 April. Det kommer bli underbart. Jag, Stina och Ida upptäcker London, hehe.

patrick peterr

Okej, dom gjorde precis reklam för Baileys med mintsmak på TV. Usch. Räcker det inte med mintchoklad (asså jag hatar mintchoklad skall jag nämna)? Måste det finnas i flytande form nu också? Blä.

xxx Caroline

Feber?

Jag tror jag har feber. Jag känner mig jättevarm och när jag kollade så låg jag på 37 grader.
Inget Middlesex idag! Det börjar tydligen kl 12 istället för kl 1 och då hinner jag inte dit. Mår ju lite bläkigt också så jag känner inte direkt peppen.
Mysan har hela morgonen gått runt och hyper-jamat runt hela huset. Hon kan inte vara tyst en minut ens!

Grönt te, Snoop och cola

Nu sitter jag i vardagsrummet och ser på Snoop Dogg-videos på MTV och dricker coca cola och te. Det uttråkar mig just nu så jag borde verkligen byta kanal. Aja, jag får göra det när jag skrivit klart.
I alla fall skall jag till Rörska (jag vet inte om jag stavat fel) museet kl 1 för att se bandet Middlesex spela tillsammans med Salle och Valle. Det skall bli kul och intressant, speciellt eftersom jag aldrig hört bandet förr. Heh.
Sedan tror jag inte att jag har några planer direkt. Jag måste ta bussen härifrån kl 11.18 så jag får försöka fördröja tid i Nordstan eller nått senare. Irriterande att jag är "hypotetiskt sätt" pank just nu så igentligen borde jag inte spendera några pengar. Jag skall nog gå och kolla hur mycket pengar jag har kvar på det ena kortet i alla fall (har tänkt göra det i över en månad nu). Kanske ska ta och köpa NME också.... Skall ta med mig systemkameran också till spelningen så då får jag leka professionell fotograf ett tag. Tihi. Borde försöka utöka min s.k. portfolio som fotograf.
Jag borde nog vara i skolan på tisdag i alla fall. Just för min höga frånvaro. Hade tänkt stanna hemma eftersom det är friluftsdag, liksom. Inte direkt roligaste skoldagen och orka gå på en tvåtimmars promenad i detta vädret. Men ofta att jag kommer få stanna hemma nu, efter hur föräldrasamtalet gick. Guuuuud. Mamma har tydligen sagt till pappa att jag "kommer bli relegerad från skolan". WTF?! Hon e knäpp.

Puss Caroline

Broken Time

image178

Som ni ser på bilden ovan så har jag klarat av att göra sönder min klocka. Eller, den funkar fortfarande, bara det att tvåan i 12 har lossnat och ramlar runt lite i klockan. Så himla irriterande. Får säga till pappa om det snart, fast inte än. Han e irriterad på mig nu pga IG-varningen liksom.

Randomness

Har inte hört något från mamma sen jag såg henne i skolan igår.
Okej fel, nu ringde hon hit precis. Gav telefonen till Viking.
Skall til Salle och se på Melodifestivalen och film sen. Det blir kul.
Ska nog ta och äta middag/lunch nu.
Puss.

Dagens webcambild + snygging

image175

Jag vet. Jag ser ledsen ut, men det är för att jah var ledsen när bilden togs. Kanske fortfarande är det. Men inte direkt tydligt ledsen. Heh. Mysan ligger och dåsar nu på min säng, den jäveln. Aja, hade inte direkt planerat att gå och lägga mig exakt nu på direkten heller...
Förut spenderade jag lite tid med att leka med den manuella inställningen på min bebis (alltså min systemkamera, en Canon EOS 400D, se bild nedanför) som jag aldrig riktigt lagt märke till förr. Skall försöka ta några coola bilder i helgen, men jag vet inte hur pepp denna helgen kommer bli.


Ska kanske på fest med Eviie, om hon fixar en fest vi kan gå på dvs. Och då skall jag försöka smuggla med mig Salle dit. Heh. Inte för att Eviie har något emot Salle, så därför går det säkert chill om det blir av dvs. Salle ville att jag skulle följa med honom och Valle till Allé imon men jag har verkligen inte pengar. GUH.
Skall nog träffa Jokke också för  1) han e fortfarande skyldig mig pengar (som jag är i stort behov av nu), 2) han har vår kattbur + en filt sen han hämtade Kirren och 3) jag har inte sett honom på aslänge och jag vill se hans tatuering IRL.
Måste verkligen spara så mycket pengar som möjligt inför Londonresan. Just nu snackar jag med Tish (från Texas) på msn. Känns skönt att få klaga lite och snacka om mycket random saker som de tjejerna som hon vill ta livet av. ^^ Och nu är vi inne på att snacka om en viss kille vid namn Frederick Blood Royale som är söööt och med i bandet Ox. Eagle. Lion. Man. Jag har endast hört en av deras låtar än dock.

image177



Hot Fuzz

Jag tror jag drar mig ner till nedervåningen nu och tattar TVn och ser på Hot Fuzz och halvsover. Känns som ett bra sätt att spendera denna fredagskväll.
Träffade Martin när jag skulle ta bussen imorse, han kom fram till att jag var skadeglad och elak idag. Jag var lite det, i och för sig. Sedan på bussen träffade jag Sandra och när jag sa hejdå till henne kysste hon mig på handen. Så formellt (eller som pappa skulle säga; Så chic't!). Sen tog jag mig till skolan, hade *surprise surprise* glosförhör i Spanskan som jag inte hade någon aning om att vi skulle ha (jag fick 4,5 poäng utav 20 liksom. heh).
Därefter var det dags för det *fruktade* Naturkunskapsprovet. Jag anar att det inte gick speciellt bra för mig på det... Jag bara kände hur jag fick totalt hjärnsläpp när vi satt där och 20 minuter av provet gått. Jag såg mig omkring i klassrummet och såg resten av klassens elever skriva frenetiskt över hela sina prov. Uh-oh.
Sen hade vi lååång rast så jag, Joh och Malin drog till Maxi och köpte oss lite "mat". Åh, coca cola! <3

När vi kom tillbaks hade vi typ en 30-minuters lektion i matte och därefter lunch. Dagens mat var nuggets. Det fick mig att rysa (jag äter inte nuggets, har endast ätit det typ en gång) eftersom det får mig att tänka på en viss reklam emot köttätande typ där det är en jättesöt bild på massa småkyckligar och under står det "We're not nuggets! Please don't eat us". Awww. ='(


Sedan hade vi lång svenska/samhällslektion och jag, Joh och Andreas spenderade lektionen med att läsa om Europeiska Unionens länders vy på säkerhet i landet. Bleh. Inte speciellt roligt alltid, men vi måste vara redo inför EU-rollspelen om två veckor!

Nästa vecka har vi temavecka. Temat är Sex och Samlevnad. Det skall bli chill ändå eftersom vi inte har några läxor alls, typ. Det är bra! På förädrasamtalet idag fick jag veta att jag har "för" hög frånvaro i skolan. Endast för att jag har varit sjuk. Treeeeevligt. Guh. Orka liksom. Mer tänker jag inte skriva om föräldrasamtalet.

Ha en trevlig kväll!
xxx Caroline

Sommarens mode-färger

   

Okej så för några dagar sedan frågade min kompis Hanna mig om vilka färger som var mode för sommaren i år inklusive typ vad hon skall ha på sig på sin systers bal (hon är i Frankrike nu, jag saknar henne). Bilderna ovanför är på sommarens modefärger på kläder och dessutom en GAMMAL bild på mig och Hanna.
Jag vill köpa massa nya klänningar inför sommaren, den saken är säker. Och snygga leggings.

xxx Caroline

image173

Min frihet försvinner

Jag hade precis föräldrasamtal. Min lärare och mamma tryckte upp mig i ett hörn och tryckte fram allt som dem tyckte var så fel med mig. Snällt. Sedan därefter när jag konfronterar mamma om hennes beteende så gör hon en scen framför diverse av mina klasskompisar som går förbi. Snällt.
Jag är så jävla irriterad. Pga IG-varningen i Matte B så kommer jag ha typ noll frihet från och med nu. Seriöst, mamma behandlade mig som att jag är värsta skolkaren som endast snackar med kompisar under lektionerna. Orka. Hon är så fel person att säga sådant till mig. Jag orkar inte med det här. Hon kommer säga till pappa om min IG-varning i Matte som hon lovat att hon inte skulle och dessutom vägrar hon att skriva under pappret för att jag skall få hämta ut mitt nya pass för att hon är emot London-resan. Hon är så himla barnslig och gör allt för att förstöra mitt liv. Jag hatar det. Nu är det i alla fall helg, tack GUD för det.
Jag orkar inte med det här mer, jag orkar verkligen inte.

xxx Caroline


Dagens bilddagboksfynd

Okej, min kompis hade tydligen googlat "rolig" och fyndat den här bilden. Haha xD
image170

Bush blev en het Trasan (right?). Barndomsminnen svämmar in, typ.

xxx Caroline

Passfoto och plugg

Jag kom ganska nyss hemifrån polisstationen där jag och pappa spenderade över en timme med att köa samt fixa mig ett nytt pass, som jag kommer få när jag har fyllt 18, typ. Så det känns bra att ha fått det gjort. Jag blev asful på min passbild, liksom "Se allvarlig ut! Ta bort håret från ögat!". Och pappa går runt och flinar åt mig såklart, så jag fnittrade en gång när hon skulle ta kort (tvingade henne att ta om mitt kort två gånger innan jag gav upp). Jag ser seriöst ond ut på passfotot. Haha! Jag var mycket sötare på det gamla passet, där jag är 11 år och har precis tagit hål i öronen. Sött är det.

Imorgon har jag ett JOBBIGT prov i Kemi/Naturkunskap och jag måste plugga. Har inte haft tid de närmsta dagarna på grund av allt annat plugg som har tyngt ner mig. Ska börja efter middag, jag är ashungrig!
Jag vet inte vad mer jag kan skriva. Stina och jag försöker fortfarande skaffa oss gratis boende i London via CouchSurfing, men än så länge har ingen av de två som vi frågat svarat. Jaja, vi har ju ett tag på oss innan vi behöver bli panikslagna i alla fall.
Imorgon skall jag ha föräldrasamtal med mamma och min klassföreståndare Marie. Usch, jag hatar föräldrasamtal. Verkligen. Kanske för att jag hatar att försöka snacka allvarligt om mina betyg med förälder och kanske för att jag maybe var liiiite bakis på föräldrasamtalet förra året. Heh.

Dags för middag!
xxx Caroline

Sömnbrist

Jag ska nog ganska snart gå och lägga mig så att morgondagens skoldag inte blir samma som i tisdags, då jag kort sagt gick runt som en sömngångare till lunchen. Jag måste komma ihåg att ta med mig vattenflaska imorgon, och gärna någon frukt också eftersom jag inte slutar skolan förrän 16.10. Och jag tror att pappa och jag kommer skaffa mig ett nytt pass efter skolan (mer förlorad pluggtid, men det måste verkligen fixas).
Jag har i princip pluggat ingenting inför fredagens fruktade Kemiprov. Usch. Jag skall inte ens börja rabbla upp mina åsikter angående vår lärare. Jag är rädd och har ångest inför provet, japp.
Idag spenderade jag morgonen med prov i Engelska på typ Storbrittaniens Literaturhistoria. Det var jobbigt. Därefter skulle jag och Johanna låna minidisk och intervjua Rebecca, men kort sagt blev det inte av.
Därefter gick jag, Rebecca och Johanna till Vasa och fikade i några timmar, det var chill fast pga min sömnbrist kanske jag inte var den mest närvarande i majoriteten av det vi pratade om. Men jag försökte.
Killen bakom mig på bussen hem gjorde mig hatisk och jag såg en gammal klasskompis på bussen. Whoa.

xxx Caroline

Dagens BÄSTA citat

Okej jag har tattat detta från Johanna's blogg för att hon minns detta så mycket bättre än mig, just nu och jag har inte tid att skriva in allt själv pga plugg som jag inte kommer nånvart med. Men vissa av dessa grejerna som jag och den här tjejen sagt idag var så roliga!
Var tvungen.

Johanna skrev:

Caroline pratar med Becca i telefon.
Jag (Johanna): Vi träffas på Valand, eehm.. typ tolv.
Caroline (jag): Vi träffas på Valand, eehm.. typ tolv.

Detta säger Caroline helt utan sarkasm. Hon är helt omedveten om att hon även härmar mitt tonfall.. och dialekt!

---

Jag: Det är jobbigt att gå.
Caroline: Sa du "jag vill gå"? Haha, sitter du mentalt kvar på spårvagnen eller?

---

Någonting har just sagts som varken jag eller Caroline fattar. Det ska ju vara uttrycket "vi är ute och cyklar".
Jag: Vi cyklar nog åt fel håll.
Caroline: Ja, vi cyklar nog ganska vingligt.
Jag: Vi cyklar och ramlar.
Caroline: Ja, i ett dike.
Jag: Nej, i dem där trapporna på Vasa.. innan man går in, du vet.
Caroline: Fatta vad obekvämt!
Jag: Vi skulle ju trilla in om dörren var öppen..


Vad kul vi hade! Det är sånt som händer när Malin inte är i skolan, hehe!
Några bilder tagna idag:



xxx Caroline

Hilary Duff i Lucky Magazine

image163

Söt, eller hur?
(inte för att jag tycker att shockrosa och orange matchar, men det är en annan femma)


Vill du ha hennes smink och outfit (som visas på bilden nedanför )?
Gå in på den här länken så har du en chans att vinna:
http://www.luckymag.com/breaks/sweeps/0408cover_duff/entry/long/

image164


xxx Caroline

Bild från igår

image162

Igår tog jag den här bilden på mig själv. Har redigerat den lite, japp. Typ fixat ljus och kontrast.

Har massa plugg idag så sorry om jag inte skriver så mycket....

xxxx Caroline

Nancy hjälper djur

Jag fick nyss ett mejl från min kompis Nancy och då skrev jag genom mejlet under ett "petition against animal cruelty". Känns bra. Jag har varit vegetarian (utan fusk) från början av januari nu och det känns bra att rädda djur på fler sätt än det.

Pledge to Fight Animal Cruelty


Bli involverad!

I'll kill her

Jag hittade en väldigt gullig låt som heter "I'll kill her" av Soko på bloggen Löften om Värmande Händer. Låten är verkligen söt. Tjejen sjunger så sött, kanske lite falskt ibland men... fint är det.




VOGUE 2007

image159
APRIL: Jessica Stam

image160
OKTOBER: Jessica Stam

image161
September: Sasha Pivovarova

Mina favoriter av förra årets coverbilder. För att citera Miss Hilton; That's hot.


Dagens Outfit

Klänning: Gina Tricot
Jeans: Köpta i London på The Gap
Långa sockar: Köpta i London
Tröja: lillebrors.
Pärlhalsband: Arv från farmor, typ.


Ny biljett hem fixad!

Sådär. Nu har jag fixat ännu en biljett hem ifrån London. Wee. Fan vad jag längtar. Det ska bli så jävla kul att åka till London med Stina! Och Hanna kanske kommer över helgen och hälsar på oss. Ska bli så nice att se henne igen om hon kommer dvs.

image156

Nu skall jag se på I Huvudet på Gynning. Jag missade Gossip Girl ffs. Fan!

Vackra bilder

Jag sökte runt på Deviantart för att fördröja tid (just nu sitter jag med Anton och Johanna och snackar halvt om allt och inget).

image152

image153

image154

image155

Tag mig härifrån.

Ljudmedier-lektion

Just nu har jag lektion i Ljudmedier. Det går såååå sakta just nu, liksom hur mycket kan vi göra på denna lektion när allt som Joh och jag behöver göra just nu är att dra ut och börja med våra intervjuer. Men nej, jag tror vi kommer hållas kvar här ett tag. Vi skall nämligen göra en 10-minuters lång radioshow om Ungdomsgäng (framför allt i Göteborg då).
Skall snart gå ner och snacka med skolsyster om alla mina problem. heh.

image151
Jag gillar att mitt hår knappt syns. Börjar jag bli flintis, liksom?














// Caroline Grönlundh

It's the shambles, baby

shambles, baby

Dagens bästa nyheter är definitivt att jag skall åka till London och jag kan stanna kvar med Stina över Love Music Hate Racism-festivalen! Och Brian kanske följer med också. Fan vad kul det skall bli!

Louis Vuitton sminkning

Louis Vuitton smink coolt


Bild från


Louis Vuitton-reklam.

Burberry <3

burberrt kaxig

Lite kaxig Burberry-reklam med Miss Moss och en halvsöt unge^^
I like it.♥

Kväll med SNL

Okej, så det blev inget Outsiders för mig. Jag kom fram till att det var tråkigt att se döda människor bli sminkade och fixade inför deras begravining så jag tog och såg på filmen pappa köpte i förrgår, nämligen "The Bad Boys of Saturday Night Live". Åh, fan vad roliga Adam Sandler, David Spade och Chris Rock är ändå. Så kul att se dom när dom var yngre också! Och han ifrån Hotel Rwanda var med i de mest oseriösa rollerna, askonstigt efter att ha sett honom som hjälten i den hemska filmen liksom.
image144

Just nu dricker jag grönt té och väcker mig själv. Yum!

Outsiders

Nej nu sticker jag till nedervåningen och ser på Outsiders. Jag är så trött och orkar verkligen inte ens FÖRSÖKA plugga engelskan. Bruden på bilden nedanför heter Hannah Murray, om du känner igen henne kan det vara för att det är hon som spelar Cassie i den brittiska TV-serien Skins.

image143

DAGENS

♥ Dagens humör: Glad men trött.
♥ Dagens mående: Ont i magen, men annars helt okej.
♥ Dagens borde: Plugga engelska, snacka med Bobo (engelskalärare) och sova.
♥ Dagens frisyr: Uppsatt i hög hästsvans.
♥ Dagens klädsel: kolla nedanför på dagens outfit...
♥ Dagens planer: Skola, överleva dagen.
♥ Dagens materiella vill ha: Kläder.
♥ Dagens längtan: London!
♥ Dagens fundering: När har vi nationellt prov i Engelskan måndagen den 28de April? Fick inget direkt svar på det.
Dagens beroende: Värktabletter.
Dagens tråkigaste: Eh. Skolarbetet.
Dagens tidning: Punkt SE som jag var så pepp på att läsa imorse när jag fick den, men sedan aldrig ens öppnade.
Dagens låt: Ipso Facto - Little Puppet

  


Couchsurfing

Jag blev nyss medlem på couchsurfing.com för att jag och Stina skall försöka fixa oss ett billigt boende medans vi är i London, men saken är den att jag aldrig får min verifikations-kod. Har väntat ca 10 minuter nu och är otålig. Heh. Skall flirta upp någon som vi kan få gratis boende hos när vi är i London, för det vore *underbart* att slippa betala 1000 kr för ca 4 nätter i London eller nått.
Jag längtar tills London. Till bättre tider, hehe.
På onsdag har både jag och Johanna prov i Engelska på Englands historia, typ. Orka. Men försöka skall jag. Tror jag. Måste visa mig "duktig" nu för Bobo innan jag åker till London och kanske missar ett av nationella proven i Engelska. Bleh. Hoppas verkligen jag hinner tillbaka till det. Hoppas!!!
Imorgon är det dags för Ljud och Text heeeela dagen. Jag och Johanna måste ta och försöka komma igång imorgon. Fuck, jag har Spanska också och måste stanna kvar i skolan till halv 5!! ORKA.
Jag somnade seriöst på bussen hem förut. Vaknade precis vid Kullaviks Centrum och snubblade halvdåsigt av bussen. Guh, det är jobbigt att gå i andra ring.

image139

Dagens Outfit

Tänkte prova på det här lite med *Dagens Outfit*


Idag hade jag på mig en skjort-klänning från HM och mina Fornarina-jeans.

//Caroline

You can look but don't touch

image136

Hittade nyss denna nya bild på
Audrey's Myspace. I like it a lot <3

Skolbloggande

Nu är jag i skolan, snart är det dags för Retorik, japp japp. Nu kom Malin.Jah drar.

6 h 20 m

Om 6 timmar och 20 minuter är det dags för mig att gå upp och göra mig iordning inför en åh så jobbig skoldag. Inte kul, inte kul. Jaja. Jag klarar mig. Med Johanna, Barry och Malin vid min sida i alla fall. Hoppas jag...

image135
Kate's outfit är söt på den bilden^^

Sov gott you guys! xoxo Caroline

XOXO Gossip Girl

Lilla (14 år gamla) Jenny Humphrey (eller Taylor Momsen, som hon heter på riktigt) har suttit hållandes i en drink som inte ser ut att vara ginger ale. Minderårings-drickande Taylor??? Inte något smart för din karriär i Gossip Girl, nej.

image134

Vad är det för dricka hon håller i måntro? Champagne? Vitt vin?

Louis Vuitton


Louis Vuitton


Höst/Vinter 2008



image130

image131


image132

image133

Vad tycker ni?? Jag gillar några av klänningarna. Väldigt mörka färger för höst och vinter-säsongen, dock.

Amy Winehouse-nyheter

image129
Igår togs den här bilden på Amy Winehouse. Ser ni att hennes ansikte ser lite svullet ut? Det är för att hon enligt Daily Star har fått en hud-infektion. Just nu vet hon inte vad den kommer ifrån men fixas skall den.

Tänkte att jag skulle skriva om Amy Winehouse trots mina tankar om henne, jag gillar verkligen inte hennes musik, hennes stil eller typ något som har att göra med henne, ärligt talat. Eller okej, jag avundas att hon är kompis med Noel Fielding och Pete Doherty. Det är nog allt. Dock gillar många av mina kompisar henne.

Hemma

Nu ser jag på Hollywood Uncensored. Jag känner verkligen skolångesten. Bleh. Känns som att jag ligger mycket i back nu. Jag måste ta och skärpa mig med skolarbetet nu tror jag.

Förut var jag hos Amanda. Vi rökte och snackade lite om allt möjligt. Och kollade videos på Youtube, vissa av dom videorna med "Misheard Lyrics" är riktigt roliga (Fall Out Boy och Avatar till exempel).

Nu är jag lite tömsig, måste gå och lägga mig tidigare ikväll. Den senaste veckan har jag gått och lagt mig vid typ kl 4 på morgonen. Inte kul. Om jag gör så ikväll får jag liksom sova 2 timmar om jag har tur och däckar så fort jag nuddar sängen. I doubt that.


Wishmaster (Avatar) Misheard Lyrics.

xoxo Caroline


You're a Paedophile!!!



AMATEUR TRANSPLANTS -  Beautiful Song LIVE

Dålt meddelade till Mr James Blunt, måntro??

Joseph Arthur



Joseph Arthur - In The Sun

I picture you in the sun wondering what went wrong
And falling down on your knees asking for sympathy
And being caught in between all you wish for and all you seen
And trying to find anything you can feel that you can believe in

May gods love be with you
Always
May gods love be with you

I know I would apologize if I could see your eyes
cause when you showed me myself I became someone else
But I was caught in between all you wish for and all you need
I picture you fast asleep
A nightmare comes
You cant keep awake

May gods love be with you
Always
May gods love be with you

cause if I find
If I find my own way
How much will I find
If I find
If I find my own way
How much will I find
You

I dont know anymore
What its for
Im not even sure
If there is anyone who is in the sun
Will you help me to understand
cause I been caught in between all I wish for and all I need
Maybe youre not even sure what its for
Any more than me

May gods love be with you
Always
May gods love be with you

xoxo Caroline

Om en pojke

Nu ser jag på Om En Pojke. Asså fan vad Nicholas Hoult (han som spelar Marcus i Om En Pojke) har blivit snygg sen den filmen. Sjukt. Om ni sett honom i TV-serien Skins (där han spelar Tony Stonem) så vet ni vad jag menar. Observera på den här bilden:

image128


Melodifestivalen-recension

Ingen av de bra banden gick vidare, enligt mig. Jag tycker att Linda Bengtzings låt sög och hon var så extrem i allt. Jag är trött på att se Charlotte Perelli i Melodifestivalen nu, alla hennes låtar låter likadant, typ. Aja. Det absolut bästa med Melodifestivalen var såklart Björn Gustavsson som räddade hela festivalen med sitt glögg-drickande. Så himla söt och charmig (och göteborgare <3) är den killen!

image127


Skål för Björns glögg, säger jag bara!

xoxo Caroline

När Beatles är som bäst



Detta är min favoritlåt med Beatles. Den heter "Here Comes The Sun" och om ni känner igen den kan det vara för att den är med i Föräldrafällan (ja, filmen med Lindsay Lohan när hon är liten).

Min Stalker

Märkte nyss att min spammande stalker är tillbaka på Bilddagboken. Äckligt jobbig är han. Han blev raderad sist från Bilddagboken men nu är den jäveln tillbaka för att jävlas med mig. Som om mitt liv inte är fuckat nog redan?
Behöver jag verkligen någon som är  besatt med att spamma min Bilddagbok nu också?
Kom igen grabben, skaffa dig ett LIV.

image126
En bild på en av mina favoritmodeller, Lily Cole.

Cinderella Story och Melodifestivalen

Det är vad jag skall spendera kvällen med. Just nu ser jag på slutet av Cinderella Story och snart är det dags för att zappa över till Melodifestivalen. Björn Gustavsson, säger jag bara. Kärlek.
Skulle se på Melodifestivalen med Amanda men hon dissade mig för att gå på nån McDonaldsfest/gettogether-grej. Usch på henne. Whatever. Jag e fortfarande sjuk, jag klarar mig själv.
Jag måste skaffa ett nytt pass inför Londonresan! Meh. Orka att de inte går att fixa på helgen, för pass-ställena är stängda då. Får ta och göra det i nästa vecka, antar jag.
Jag tror att jag ligger ganska mycket efter i skolan nu eftersom jag missade fyra dagar skola i förra veckan. Det är jobbigt att gå andra ring på gymnasiet.

Jag snackade med Johanna igår på msn, hon verkar må bättre nu i alla fall så förhoppningsvis syns vi i skolan på måndag. Alla har typ varit sjuka i förra veckan, det är ganska häftigt. Jag känner jättemånga som har vart det.
Jag snackade med Louisa på msn idag. Hon sa att hon kanske ska få en egen lägenhet av sina föräldrar nästa år när hon börjar i gymnasiet. Och hon sa dessutom att jag är välkommen att flytta in så hon slipper känna sig ensam, aww. Heh, om jag skulle flytta till Danmark skulle jag nog få massa problem med danskan, den saken är säääker.
 
Jag vill ha mer Andra Avenyn nu!

Mamma.

Mamma är en sådan underbar person. Idag berättade jag för henne om Londonresan. Omg, hennes reaktion. Hon vill inte att jag ska åka. Snällt. Hon tror att jag kommer hänga med knarkare i London och komma i fel sällskap och ta droger. Tack för att du litar på mig, mor!!!
Hon sa det också, att hon inte litar på mig nånstans.

Samtalet avslutades med att jag sa "Du lyssnar fan inte på mig nånstans!!" och lade på luren.

Ta mig härifrån. Längtar till London.

Uppdatering:
Hahah, nu har jag fått ett fult sms från henne också och hon har *begärt* svar på det. ORKA.

Mammas syn på mig; vild tonåring som hänger med slampor, knarkare och människor på gatan. Kunde hon ha mer fel?

Pete <3

Jag vill sååå mycket se Pete Doherty, Babyshambles, Patrick Wolf och Paddingtons i London. Jag ber verkligen till Gud att nationella provet i Engelska är efter kl 12 på måndag annars dör jag.

image125

Extreeeemt söt bild!

image124


KÄRLEK



Så himla söt bild, jag älskar den. Hittade den på min vän Evelyn's LJ.