Bloc Party



Jag, Ida och Carla skall försöka skaffa oss gratis inträde till Bloc Partys spelning i Stockholm nästa år den 24 februari. Både Carla och Ida har mejlat bandet så vi hoppas på det bästa. Jag saknar dessa brudarna väldigt mycket just nu! Älskar vissa låtar på Bloc Partys nya skiva "Intimacy" med. Har redans sett Bloc Party live på förra årets Arvikafestival, men dom var asbra live. Så vill gääärna se dom igen.
Idag vaknade jag tjugo i fyra på dagen, sick. Har bara ätit tacos, ätit pepparkakor, sett på American Pie; The Wedding och sett på 27 Dresses idag. Längre har jag inte kommit. Gosat lite med Bernard gjorde jag också. Känner mig lätt skabbig idag och orkar ingenting. Har on/off migrän också (ironing med att jag snackade med Carla om hennes migrän igår).
Nu skall jag spendera kvällen med att se på filmen An American Crime, dvs om min DVD-spelare i rummet slutar dampa och hacka som den nyss gjorde med skivan.



Bloc Party - Halo

- Caroline

Disorder

Lång dag. Låååång dag.
Men kul.
Jan Eliasson föreläste i skolan.
Ätit på Burger King och ätit thaimat <3
Somnade under föreläsningen pga sömnbrist och kaffeberoendet.
Var på Linné och pratade med Erika och Kicki i telefon i Amandas lägenhet med Amanda.
Bäddade den sängen fiiint.
Var underbart att umgås med Stina, Jessica och Frida även om vi alla inte var så pepp.
Sov inte mycket på natten för Stina och jag snackade och det var mysigt, vi såg på The Number 23 med och tog promenad mitt i natten och rökte utanför lokala affären Signalen.
Har rökt mycket idag.
Gått in kvickt i nya Weekday-affären på Kungsgatan och vart på massa olika matställen.
Har varit skittrött hela dagen, men annars var det en trevlig dag.
Kul att umgås med Amanda, för de känns som vi inte setts så mycket på senaste.
Förövrigt är killen på bilden mycket söt och en Conor Oberst-wannabe.

- Caroline



Min nya bästa vän

Jag har bestämt mig för att den manliga modellen Matthew Hitt bör bli min nya bästa vän. För seriöst. Så snygg. <3 Vet inte vartifrån han är dock.
Bra att Jennika och jag känner detsamma om mister Martin Cohn^^
Och han liknar Edward Larrikin (från Larrikin Love) liiite :P
Förövrigt dampa nyss messenger så att jag loggades ut och nu är jag pissed off på det så ja går och lägger mig.
Fuckit.





- Caroline

Andra Avenyn och Studiebesök

Idag hade vi i Text-
kommunikations-kursen studiebesök på Andra Avenyn (japp, TV-serien som går i SVT). Vi pratade med manusförfattaren och fick rundtur och jag såg sex eller sju av seriens skådespelare. Fast har redan sett tre andra av skådespelarna från serien förr på Gretas klubb. Haha.
Det var kul och intressant och vi fick varsin kopia av manuset tilll kvällens del (del 132) av TV-programmet. Så jag skall följa det ikväll och rätta eventuella fel. Sade till manusförfattaren dessutom att jag älskade dramatiken mellan Adam och Kim (som vi såg utanför inspelningsstudion) och att den borde föras in igen, detta antecknade hon så jag håller tummarna. Det var fler i min klass som höll med, wowoo <3
Annars har jag idag sett på Dirty Sexy Money som jag ääääälskar (speciellt Jeremy Darling som e så snyggg). Dessutom har jag ätit pizza, upplevt kaffebrist, tagit bussen en timme förtidigt, blivit utsatt för en tiggare och blivit terrad av min katt Mysan som stod och mjaoa/krafsa/putta på dörren. Uschhhhh.
 

Förövrigt älskar jag denna låt. Glasvegas - I'm gonna get stabbed


 - Caroline

Hippiegurl

Jag har fått lite kritik från en nära vän hosthosthostjennikahosthosthost om att jag uppdaterar den här bloggen för o-ofta (ignorera min kassa svenska) så jag tänkte det var dags att uppdatera den nu. Jag älskar brudens hippielook på bilden till vänster och jag skriver ett extra långt inlägg nu på grund av min vän så jag kan underhålla henne ett tag även om hon är långt borta.
Anyways.
Så idag var jag i skolan mellan 10-16. Spenderade över fyra av dessa timmar i ett och samma klassrum. Lätt bittert, kort sagt. Eller rättare sagt "ångest för det" som jag sade till Matilda i min klass. För seriöst. Kul att minnas att man spendera fyra timmar av sitt liv i ett tråkigt klassrum där man knappt gjorde något och det lilla något som man gjorde var tråååkig förberedning inför FN-rollspelen (plus att min, Nannas och Johans inspelningar förstördes två gånger, vaddå att man blir less på det, liksom, fick mig att vilja springa in i en vägg, seriöst).
Förövrigt för er som har mig som vän på Facebook kanske sett att mitt "current status" just nu är "Caroline is surprised her dad would be fine with her escaping the county and moving to London and skipping graduation... Is very seriously considering doing that now".
Okej förklaring; under min panik-skolångest ringde jag pappa och tjatade om hur onödigt det var att jag var i skolan och att jag verkligen bara vill rymma iväg till London nu på direkten och bara skippa studenten (hade precis också beställt min studentmössa vid detta laget, Carla, du och jag är dom enda som vet ungefär hur den kommer se ut heheh^^). Och vad säger pappa till mig? Jadu, du skulle nog får mer ut av att jobba i London i ett år än att avsluta detta året på gymnasiet i Sverige. Min reaktion? Jag typ, dog. Fast pappa lade sedan till att han är mest okej med detta om jag skaffar jobb på The NME eller The Sun/The Scum. Heheh. Men anyways. Om jag skaffar jobb och boende lätt så flyr jag landet. Jag flyr Göteborg och gymnasiet och mamma och flyttar till London. Yes yes. <3
 
Om 15 dagar åker jag till London och om 3 dagar kommer Stina hit. Pepp på detta^^ Vi kommer nog mest supa dock (vilket jag inte borde med tanke på min fuckade ekonomi).
Dessutom snackade jag idag med min klassföreståndare Bobo angående varför jag tar ledigt när jag är i London och jag sa att jag skall dit pga. projektarbete. Hon sa att jag måste göra upp en plan över hur jag kommer typ disponera min tid när jag är där och vad jag skall fota och vad för tema jag skall ha på min fotobok. Suuuuug. Nån med tips på tema till min fotobok kan ju gärna dela med sig? Tänker på om jag ska "tatta" Jennikas lilla facebook-album-namn "Youth is wasted on the young". För förövrigt att jag saknar Jennika så äger den titeln ganska mycket. Heheh. Ochochoch... annars har mina idéer på fotobok-tema vart halvkassa och jag har ingen ork. Suckö.
Mamma röker förövrigt igen. Jag är typ den enda som vet om detta. Hon har ett paket gula blends i hennes köksskåp tillsammans med alla hennes miljoner piller mot smärtor och överkänslighet. Fyfan för det. Jag tattade en cigg av henne igår när jag var där, tänkte att det var bra med mindre cancer till henne och mer till mig, liksom.
Jag fryyyyser mucho just nu, hatar detta fucking väder. Mina händer är nästan konstant på is-temperatur. Vilket påminner mig om att jag vill ha fanta. Heheh.
Imorse vaknade jag förövrigt klockan 07.15 tänkte blunda lite extra och vaknade sedan om kl 08.23. Fyra fucking minuter innan min buss skulle gå. Tajming Caroline. Min mentala klocka måste verkligen hata mej eftersom den tror ja kommer försöka göra mig iordning och springa till bussen på fyra minuter när det tar tre minuter om man går dit snabbt annars. Eugh. Kort sagt har min dag varit mighty kass om man undanser det faktum att jag är fri och kan flytta till London basically när jag vill. Nu är bara frågan om det känns värt att lämna gymnasiet. Och vilka chanser jag har i London. Men jag vill vill vill <3 Orka vänta 6 månader till. Men som sagt är det too good to be true, så det kommer definitivt slå till mig i bakhuvudet anytime soon. Isch. =/
I helgen var jag på Gretas och fick mobilnummer till en bög vid namn Isac som var full och söt. Och dessutom attackerade pedofiler oss :/ Och imorse kom jag fram till att jag hatar Pete Doherty's nya flickvän, Mathilda Thomas. Grrrrrrr.
Ikväll blire Boston Tea Party <3
 
- Caroline

I can be as cruel as you

Har börjat lyssna igenom Bloc Party's nya skiva Intimacy. Jag älskar denna låten, "One Month Off". Den är så dansig och happy! Heheh. Ingen skola för mig imorgon, är sönderstressad pga. Engelska C. Wowoo. Usch. Skjut mig. Aja, har gjort klar svenska-bokanalysen och läst 1/5 av engelskaboken. Måste läsa klart boken och göra ett tal om formellt Couchsurfing tills på fredag.
Det stressar mig enormt.
Dessutom har jag feber typ. Går runt och dör av värmeslag. I förrgår gick jag runt och frös ihjäl. Skillnad liksom.
Plus att jag typ fått ont i bröstkorgen... Jag tror det kan vara pga mitt rökande.
Host host.


Bloc Party - One Month Off

 - Caroline

Sick

Jag tror att jag har gått och blivit sjuk. Usch . :(
No school för mig imon.
Måste göra klart engelskan osv. :(


Jag älskar denna bilden, förövrigt. Och filmen, Atonement <3

- Caroline

Fiiiinaste låten


Joshua Radin - Winter.

Lyssna, ni kommer inte ångra det.

Yes, she's perfect

Bra svenskt band. Fynda deras skiva "Session001" på min dator nyss och jag gillar det. Dom är lite söta och skivan e ganska bra. Jag fyndade skivan på deras myspace förövrigt där den går att ladda ner. 4free.


President Roadkill - This Is Going To Hurt

Twist my words and make me perfect
Just like you
Just like you
Did you know right from the start
That this is nothing more than a circle
Yes I know, like you
So let's pretend just for tonight like humans do



- Caroline

Joy Division

Desto mer jag lyssnar på detta bandet älskar jag dem bara mer och mer. Joy Division var så bra. Har hittat nya favoritlåtar med dem idag vilket verkligen varit ett rent nöje. Fan vad synd att Ian Curtis hängde sig själv pga allt. Hade varit insane att någonsin fått träffa honom. <3
Saken e den att pappa introducerade mig fdör detta bandet cirka 2 år sen och då fastnade dom inte direkt på mig förutom deras kändaste låt som jag inte minns namnet på nu eftersom den är inget jämfört med de andra låtarna på samma skiva (Substance). Och nu är jag extremt frälst av Joy Division.
Denna låten är definitivt en av mina nya favoritlåtar. :)


Joy Division - Disorder



- Caroline

Sookie

Jag gillar när huvudpersonen ur en av mina favoritböcker svarar på min kommentar till henne på myspace. HEheh.<3
Boken är Southern Vampire Novels-serien och bruden på bilden är hon som spelar Sookie i TV-serien True Blood.
Lovely.


Lindsay


Jag tycker Lindsays klänning är ganska söt, tror jag. Kan inte direkt bestämma mig.
Jag gillar färgen anyhow.

Lego.



Maccabees - Lego


Fan vad jag älskar denna låten. Maccabees är så bra. Jag är jätteglad över att ha sett dom live en gång, att jag var där när detta spelades in. Jag älskar sångarens lätt desperata röst. Underbart. Detta är definitivt en av mina favoritlåtar med Maccabees. Den och X-ray.
 
Mum said no to disneyland and dad loves the church halluhjah
 and the boys chew lego so now we cant build castles or robots
 cause the pieces wont fit together
 look left and look right, crossing roads whilst holding hands
 look left and look right, crossing roads whilst holding hands
 and we'll hold on, and we'll hold on

 only one where once stood four and closest to the kitchen floor
 family favourite and the day we learnt
 that screaming are we there yet
doesnt get you there any faster
 look left and look right,
 crossing roads whilst holding hands
 look left and look right,
crossing roads whilst holding hands
 and we'll hold on, and we'll hold on

 cross the roads and say goodbye
cross the road there wasn't a dry eye
 you cross the road and say goodbye
 wasn't a dry eye,
 cross the road wasn't a dry eye,
wasn't a dry eye

<3

- Caroline


Bilden ovan tog jag på Offset-festivalen i Hainhault, London i Augusti i år.
Can't wait to go back to London!


Parker och Mary-Jane

Nu ser jag på Spider-Man2 på trean. Irriterande bara att filmen hackar lite. Jag älskar verkligen typ alla Kirsten Dunst-filmer. Typ som The Virgin Suicides och Dick. Uuuunderbar film <3
Älskar också låten "MaryJane" av The Vines.
 


- Caroline

Now That's Entertainment!



Filmen ovan är en trailer för filmen Otto; or, Up With Dead People. Den verkar intressant. Det skall vara en "zombie gay movie". Heheh. Killen som verkar vara huvudperson (Jey Crisfar) är söööt. För att vara zombie, menar jag. Lätt jag skulle vilja se den!
 
Mer beskrivning av filmen som jag fyndade;

A young zombie named Otto appears on a remote highway. He has no idea where he came from or where he is going. After hitching a ride to Berlin and nesting in an abandoned amusement park, he begins to explore the city. Soon he is discovered by underground filmmaker Medea Yarn, who begins to make a documentary about him with the support of her girlfriend, Hella Bent, and her brother Adolf, who operates the camera. Meanwhile, Medea is trying to finish "Up with Dead People," the epic political-porno-zombie movie that she has been working on for years. She convinces its star, Fritz Fritze, to allow the vulnerable Otto to stay in his guest bedroom. When Otto discovers that there is a wallet in his back pocket that contains information about his past, before he was dead, he begins to remember a few details, including memories of his ex-boyfriend, Rudolf. He arranges to meet him at the schoolyard where they met, with devastating results.

- Caroline


Insane musikvideo.


The Blood Brother - Set Fire To The Face On Fire

Gitarrlektion

Jag har precis haft gitarrlektion i ca 3 och en halv timme. Sjuuuukt. Så himla insane. Really.
Har lärt mig spela hela Demi Lovato/Joe Jonas "This is Real, this is me" från Camp Rock. I love it. Ni kan se hela låten nedanför på youtube-videon.
Imorgon har jag nationellt svenska-prov. Isch.
Har handlat in mat inför morgondagens fem timmar av prov. Träffade Malin som jobbade i affären och Ulrika min gamla lärare som sa att hon läser det jag skriver för Norra Hallands-tidningen och att det är bra :)
Måste laga mat soon. Är så pepp på att åka till London nästa månad! :D

- Caroline



This is Real, This is Me/I Gotta Find You

- Caroline

Selena You've Got Me Now <3

I love this song.


Originalet. Askul o dansa till <3 Killen som skrivit den är ganska geeky och inte kul o se på, men ja älskar refrängen <3




Hennes låt sög typ, men låten som killen skrivit om henne e bra.
Har inte sett på DisneyChannel-programmet hon e med i ännu...


- Caroline

Shaun Of The Dead&Laurence

Förut såg jag på Shaun Of The Dead med pappa och Viking. I love it. Älskar också Dylan Moran och Simon Pegg <3
Pappa sa att han tyckte att Dylan Moran (brunt hår i mitten på bilden) ser ut som en förväxt Harry Potter i denna filmen. Det gör han bannemej XD
Annars så skrev mister Laurence Rene till mig på myspace idag eftersom jag skrivit och frågat honom angående om My Passion spelar runt London nånstans i December när jag är där. Han är söt. Synd att jag inte kan dra ner till London tidigare. Får se vad som händer helt enkelt...
Nedanför kan ni se Laurence meddelande till mig på myspace.
Min fot gör fortfarande fucking ont.
Mitt humör går mer upp och ner än en fucking hiss. Sug.

- Caroline










Fin låt. Osignad.


Jag fynda på Youtube

charge up your body for the night
loosen all your limbs up
get ready for the flight
people look like ants from this height
hold up
savour ether's silence
savour space to breathe
a thirst for casual violence
will bring us to our knees
sirens buzzing round the filth like flies
people setting up their alibis
junkies rattling when the drugs run dry
we'll take solace in this winter flight

over , over the english channel
over the autobahn
or through the streets of venice
descend upon japan
show me your favourite sights to see
the wonders of the world
across all seven seas
we will float like kites on the breeze
from rainforests to the northern lights
only stopping when we need a bite
tasting flavours from the worlds cuisine
we must savour ethers starlit dream

we'll draw a moustache on the statue of liberty
over Tienanmen square and enter its forbidden city
we'll drown in absinthe and we'll clown around in london town
fly over wembley and we'll bask in that arena sound
float over loch ness and we'll see if nessie wants to play
i heard she likes it when the bagpipes comes her way
i'd like to settle for a while in the african plains
i'll punch a lion then fly off before i get maimed
we'll perch upon the Eiffel tower
the world is ours


Fin låt...
- Caroline

Delaney


Libertines - The Delaney

Askul att sjunga med till :p

- Caroline

Allmänt bitterbabbel

Förövrigt är jag hemma nu och dricker kaffe eftersom jag glömdekaffekokaren på och den stått på i tre timmar så jag va tvungen att dra hem från skolan och stänga av den (så jag inte brände upp huset liksom). Lyckat Caroline. Ännu mer lyckat är att jag slog i foten klantigt i trappan imorse såmin fot gör mycket ont och håller typ på att svälla. Haltade lite påväg till skolan.Yay. Kaffekaffekaffekaffekaffe (låter kul om man säger det fort) Har missat halva skoldagen basically. Två timmar textlektion när ja e back in the skola. Usch. Hoppas att Karin inte är på bitterfittehumör(ursäkta mitt ordval) som hon var sist. Förövrigt var det as-tråkigt på polstjärnepris-utdelningen igår ochmamma var förjävlig och bevisade ännu en gång att hon älskar att göra mitt liv ett helvete. Och hon sa till mig att putta två gamla tanter på 80 bast som tog tårta för att dom var så sakta. Seriöst. Respekt för de äldre, kvinna. Av alla människor så är det lite illa när jag säger det. Och det börja nyss regna ute. Illa nog med denna förjävliga vinden. Yes, jag är bitter om ni inte redan fatta det. Time to fixa some food.
Flux.
(det är en pil som går uppåt) Sådär känner jag mig idag. Satt så på markland och väntade på fucking blåexpressbussen i 20 minuter. Och kedjerökte. En gubbe sa till mig att jag bör sluta röka. No kidding.

- Caroline

Bingo Rimér Bild På Oss


Från Club Mingel (Kungsbacka) i fredags.

Kul videos!


Operator Please - Just a Song About Ping Pong


Annars har jag mått fett kasst idag.
Fuck it.
Mamma drog mig och Viking på prisutdelningsgrej. Och sen bitcha hon sönder med mig.
Sen bitcha pappa med mig.
Och jag börjar ana att någon försöker krossa mitt hjärta.
Men Tish fick mig på bättre humör. Hon är en ängel. "Stupid girl with big lips". Om videon ovan^^
Violin-tjejen och killen i gula bralls är så söta.
Dom är typ bra. Jag skrattar mest åt deras mysko videos.
Bandet är australienare.


Leave It Alone

 
<3
- Caroline

BINGO!

Jag trodde verkligen att jag drömde morgonens telefonsamtal kl 9.58 med Amanda. Hon ringde mig och sa "Hej, ska du med på Mingel ikväll? Du lovade! Vi måste dit, Bingo Rimér skall dit? Jag vet inte varför. Men vi hörs senare, hejdå!". Så snabbt var seriöst vårt telefonsamtal. Sen somnade jag om. Fatta att jag trodde att jag drömde det. Liksom varför skulle Amanda ringa mig tidigt på morgonen och babbla om mister Moore Magazine, sveriges mest kända sliskiga pervo-fotograf (ursäkta mitt ordval)?? Men detta samtal hände alltså. Och vi ska nog till Mingel ikväll och bli fotade av Bingo Rimér. HAHAHAA. Gud. Liksom Kungsbacka. Ödemarken. Trodde aldrig han skulle komma hit. XD
Får se om vi drar dit iallafall. Jag vill inte betala inträde efter klockan tio liksom. Har inte direkt nån ekonomi eftersom jag ska dra till London. Eeeh.

- Caroline

Saknar


The Libertines - What Became Of The Likely Lads



Jag är så trött att det finns inte. Försov mig till första lektionen efter att ha gått upp på morgonen, börjat se på VoiceTV och druckit en kopp kaffe. Illa. Hej-Extrem-Sömnbrist. Sen var det redovisningar som gjorde mig liiiiiite fnissig på grund av att vissa människor använde ordet "EEEEEEEEEEH...." mer än dom sa andra ord i sina redovisningar och det var jävligt distraherande.
Imorgon har vi Operation Dagsverke i skolan vilket betyder; Ingen skola för mig. Skall försöka tjäna cirka hundra spänn på att göra saker för mina föräldrar under dagen dock. Dessa pengar skall doneras till typ fattiga barn (framförallt tjejer) i Afrika, eller nått. Har inte läst på direkt. Men det är en god gärning och det är ju bra. Annars när det gäller skolan så är jag stressad som fan på grund av vårt arbete i Textkommunikation. Fyfan. Måste fixa nånstans att hänga under cirka 3 timmar som skiljer sig starkt från min vardag och därefter skriva en rapporterande artikel (typ) om det. Isch. :/
Idag saknar jag förövrigt The Libertines. Jag skall till London om en månad och 3 dagar nu!
Pappa gav mig nått konstigt blåbärs-vitt-isté förut. Som typ skall vara bra för hälsan. Själva flaskan var cool, den skall jag behålla och se om ja kan få användning för på nått höger...

Fyfan

Jag är så sjukt jävla trött. Sov knappt tre timmar inatt. Mysan höll mig vaken med sitt motorljuds-kurrande. Och sen var det prov-ångest med :/
Har i alla fall fått gjort mitt jävla Naturkunskaps-prov nu. Det gick, typ, bra. Hoppas jag.
Har dessutom lagat stuvade makaroner och fick världens el-stöt från fläktsystemet som är typ sönder. Kuuuul. Fyfan. 3 sekunders stöt typ. Kunde inte ens skrika först för det gjorde så ont. OUCH.
Efter skolan träffade jag lill-Erik på bussen. Fan synd att han inte längre är i målbrottet, han har inte rolig röst längre :(
Efter skolan drog jag med Amanda och Solberg till Allé där From Behind sedan repade.
Jag körde lite Photoshoot med
From Behind och resultatet av den blev ganska hyfsat^^
Älskar dessa brudarna! :D




GIRLPOWER, liksom :)


2 år gammal video med brudarna live (dom är MYCKET bättre nu)
From Behind


- Caroline

Försöker

Försöker att plugga. Orka detta. :( Palla gå upp klockan sex imorgon. Kommer antagligen sitta upp till sådär klockan 3. Sen däcka i början av provet på grund av stress och sömnbrist. Kortslutning typ. :(



- Caroline

Ingen gitarr och plugg

Skippade dagens gitarrlektion. Måste verkligen plugga Naturkunskap inför morgondagens prov. Isch. Jag fattar inte provet, har gjort typ samma i 9an, så jävla useless.
Är hög på kaffe just nu. Guh.
Lyssnar sönder Asaf Avidan & The Mojos skiva "The Reckoning". Den är så bra.
Jag har hittills fått in cirka 4 andra pers på den. Yay^^ <3
Har spelat lite Libertines och Babyshambles låtar på gitarr idag. Har saknat det, verkligen.
Det funkade inte att se på "Låt den rätta komma in" så jag såg på Dick istället. Den filmen är så rolig! Älskar filmer med Kirsten Dunst. Som The Virgin Suicides. <3
Laurence Rene från My Passion har förövrigt blivit min vän på Myspace, pepp på det^^ :D Han e söt.

- Caroline





Dick - The Movie (från typ 1999)

Mardröm

Jag hade en konstig mardröm inatt igen. Denna gången var jag jagad på massa ängar tillsammans med kompisar från nått konstigt monster med en jättestor trä-klubba som liknade en gigantisk hammare. Han var extremsnabb också och andra fick offra sig för att jag skulle kunna fortsätta springa och finta honom genom häckar osv.
Sjukt weird dröm. Fast näst-senaste mardrömmen var jag ju jagad av en brun-björn i så heh....
Drömmer massa mardrömmar på senaste. :/
Idag skall jag se på "Låt Den Rätta Komma In". Den verkar fett creepy, men det ska den inte vara. Önska mig lycka till.


- Caroline

Bo är värd <3

My Whole Family Thinks I'm Gay - Hollywood Improv


Asså kan se denna videon hur många gånger som helst, den e så rolig. <3 Älskar bo med svampbob och kyrkoläger xD

Join the (o)cult?


Liars - It Fit When I Was A Kid <3

Jag gillar viss mysko musik. Lyssna och se om ni står it^

Post i brevlådan! :)

Så, pappa gav mig för nån timme sen ett stort paket som tydligen legat i brevlådan till mig. Pepp på det. Innehållet i brevet ser ni på bilden till vänster.
* 1 stor planch på Libertines
* Tidningsurklipp med The Horrors & Iggy Pop, Edward Larrikin och Klaxons
* en skiva med Asaf Avidan & The Mojos som heter "The Reconing" osm jag just nu håller på att ladda över till datorn.
* en anteckningsbok och en penna

Och ett brev då såklart som inte är med på bilden. Fan vad jag älskar bruden som skickade detta till mig, underbart.
Allt detta är från Bar, dårå. :) Hon är israel som är typ 19 bast, är militär och gillar samma musik som mig. Vi har lärt känna varandra genom
Livejournal. Perfekt timing, eftersom jag på senaste börjat tvivla på att den sidan verkligen har gjort mig något gott...

Skivan är så bra. Seriöst- Hittills i alla fall. Är på tredje låten nu. Den första var den här. Min favorit hittills. Så fin <3
Obviously kan israeliska killar verkligen sjunga och skriva fiiina låtar <3
Låtarna värmer i ens hjärta, om man säger så^^ :D


Asaf Avidan & The Mojos - Maybe You Are

- Caroline

Stupid Boys


Asian boy

Detta skall inte underhålla mig på detta viset. Ryan och Sean är charmiga. Just nu ser jag på Dylan Moran's "Like Totally" stand-up. Askul^^ Jag har fixat gratis boende för mig när jag är i London nästa månad. Jag får bo gratis hos Dominica. Skall bli askul! Har frågat henne om Ida kan sova där med, får se om det går bra.
Pepp på att åka till London om en månad anyways.
Hörde att Foals spelar i Oxford ena dagen jag är där.. Låter intressant...

- Caroline

Drew's Ribtickling


Drew McConnell - Ribtickling

Det bästa är att jag verkligen kan texten till denna låten för jag har haft en akustisk live-version av den på datorn i cirka ett år^^ Kul att det går bra för dear Drewie i alla fall. Denna killen har jag verkligen sett live fyra gånger. Tre med Babyshambles och en med Helsinki. Hehe. Sjukt om det verkligen var Drew's lillebror som jag hängde med på Get Loaded in The Park för två år sen. Men jag är 90% säker på det. Hehe. Låten är förövrigt mycket charmig och söt. :)
Och i denna videon ser man Drew's TUNGPIERCING! <3
Jag gillar det.



- Caroline

Impuls-shopping Online

Gissa vad jag impuls-shoppade idag? Två flygbiljetter! En till London den 9de December och en hemifrån London den 12te December^^ Jag är så pepp på att åka härifrån!
Dessutom kan jag nog tajma in en kväll på Kool Kids Klub där Spider Webb och Coffin Joe ur The Horrors skall DJ:a.
I can't fucking wait, bruv :)
Idag var jag också och fikade med Isabelle på Café Vasa. Mysigt som attans. Yes.
Mycket värt i alla fall^^ Planerar att hänga med Emma och Isabelle när jag är i London förövrigt. Ska nog bo på Kensal Green igen, annars har jag frågat Dominica om jag kan sova hos henne igen, det vore kul o träffa henne igen, liksom. Plus att jag tjänar pengar på att bo i Zone 2 istället för Zone 3.
Hehe. Får se hur det skall gå med att shoppa julklappar till familjen, men whatever. Dom får stå ut. Kan rita dom bilder eller nått, som Isabelle sa, som man gjorde när man var liten^^
Hoppas Pete spelar nånstans så jag kan se honom...
Annars skall jag bara fota och fota och fota och festa och supa och röka och ha kul. höhöhö.
Albion här kommer jag! :D

- Caroline

Tingsek


Tingsek - World of it's Own

Har sett Tingsek live två gånger i år, hittills och detta är min favoritlåt med honom/dom^^

Orka

Jag har blåmärken över hela min högra sida.
Fan.
När jag festar, festar jag hårt. :/