Cirkus!

Idag drar jag på Cirkus Maximum med Hanna =D
Partyyyyyy

Hamnen

Skall snart dra ner till hamnen för o grilla med Solberg, Hanna och Barry. Skall nog bada med. Mysigt! =D
Skall på krogen på lördag med Staffan, Hanna och Barry^^


Dirty Pretty Things - Deadwood

Haystack charm around your neck

Vaknade up kl 4 på dan (somnade 7 imorse) av att pappa stod och sprutade vatten på mig. Heh. Fan, jag övertygade mig att det var en dröm och försökte somna om. Sedan gick jag ner och åt lunch/middag och såg på The Picture of Dorian Gray (som var kass eftersom de inte följde bokens händelser i denna versionen från 2005). Innan jag åt så kände jag mig jättesvimmfärdig hela tiden när jag ställde mig upp ur soffan. Asjobbigt var det.
Imorgon skall jag i alla fall till Valhalla och bada med Solberg och Barry, sen på lördag skall jag, Barry och Staffan ut och supa och på måndag skall jag med Jokke på allsång på Liseberg. Party =)

xxx


Miley Cyrus - 7 Things (jag gillar låten)

Needle In The Hay

Fin låt. Fin kille. <3



Your hand on his arm
The hay stack charm around your neck
Strung out and thin
Calling some friend trying to cash some check
He's acting dumb
That's what you've come to expect
Needle in the hay
Needle in the hay
Needle in the hay
Needle in the hay

He's wearing yr clothes
Head down to toes a reaction to you
You say you know what he did
But you idiot kid
You dont have a clue
Sometimes they just get caught in the eye
 You're pulling him through
Needle in the hay
Needle in the hay
Needle in the hay
Needle in the hay

Now on the bus
Nearly touching this dirty retreat
Falling out 6th and powell a dead sweat in my teeth
Gonna walk walk walk
Four more blocks plus one in my break
Down downstairs to the man
He's gonna make it all ok
I can't beat myself I can't beat myself
And I don't want to talk
I'm taking the cure so I can be quiet
Whenever I want
So leave me alone
You ought to be proud that I'm getting good marks
Needle in the hay
Needle in the hay
Needle in the hay
Needle in the hay


Dagens bästa!


Stina och jag på London KOKO-club i April i år.

Höll på att glömma detta. Idag fick jag reda på att nr ;
Peaches Geldof (Sir Bob Geldof, Boomtown Rats, dotter) har varit nära på att dö av drog-överdos. Hur sur är hennes pappa just nu? Inte kul direkt. Men.
Nr 2; För nån dag sen var mina vänner Stina och Emma på en klubb i London där bl.a. bandet The Horrors var. Som ni kanske vet dejtar Peaches Geldof The Horrors sångare Faris Rotter. I alla fall. Min kompis Stina sprang på toaletten typ 67 gången den kvällen och vem stod och böjde ögonfransarna som hon råkade knuffa till? Jo, ingen mindre än Peaches Geldof. Och det roliga är att Stina inte realisera vem det var förrän hon såg Peaches klänga på Faris utanför toaletten. Jag tycker detta är sååå kul xD


Peaches och The Horrors medlemmarna Rhsy/Spider (vänster) och Faris Rotter (höger). För övrigt är dessa killarna så otroligt coola och underbara så det finns inte.



The Horrors - Gloves

xx Caroline

Conan <3

Jag skall spendera kvällen med denna orange-hårige mannen. Jag älskar verkligen Conan O'brien - får mig alltid att skratta. Bättre än Jay Leno =D TV4+ här kommer jag =P



Partygirlzen & PRIDE

Sorry att jag inte bloggat så mycket alls på senaste, mycket har hänt och jag har vart lite upptagen med att försöka njuta av sommarlovet. Heh. Börjar skolan igen den 29 Augusti. Då planerar jag att vara i London. Yes yes. Det kommer vara bäst om jag får pengar i tid, så håll tummarna för mig! Då skall jag dra på Offset-festivalen som är 30-31 Augusti. Tillsammans med typ alla underbara tjejer som jag känner genom bdb (fyra av dom ses på bilden till vänster som togs för nån vecka sen i Alingsås hemma hos Jessica och Frida). Emma, Carla, Jessica, Frida, Isabelle, Jennika, Stina förhoppningsvis. Kärlek till dessa brudar asså <3
Dagen har varit lång. Spelade Guitar Hero med Viking på morgonen (har av ett mirakel kommit fram till att det faktiskt är askul att spela) sen skjutsa pappa mig till stan där jag blev avsläppt på Vasagatan och träffade Salle för fika. Ska på fest hos Salle nästa tisdag, minns det. Det var kul och träffa honom igen, vi har ju inte setts sen Arvikafestivalen!
Därefter träffade vi pappa på Grönsakstorget och jag och pappa gick till REPLAY och köpte ett par jeans till mig. När vi ätit lunch senare däckade jag totalt i soffan. Hej sömnbrist på hög nivå!
Nu ser jag på Queer As Folk. Deras brittiska dialekter är käääärlek, verkligen. Älskar att Kanal5 har Pride-vecka(veckor?)^^ Det finns t.o.m. en gayblogg där nu, sjukt roligt. LÄNK. För övrigt älskar jag killens namn. Per-Robin liksom. <3 Sött. Per-Robin Gustafsson för att vara exakt.
Fick ett sms av Amanda (amaree, min käre bdb-vän som är från Skåne och nere i GBG nu) förut och hon har typ fått husarrest av sin moster eller nått så hon kan inte träffa mig denna gången hon e i Göteborg. Synd. Hade vart kul att snacka bra musik med henne =)
Brian har tydligen vart i USA nyss och älskar The Kills. Dom är ju sjuuukt bra så no wonder. Alison Mosshart (sångerskan) är sjukt cool och har grym röst och stil.
Är bjuden på fest hos Lina på Torsdag. Får se om jag drar, det är ifrågasättande eftersom jag inte vet om jag har nått fritidskort då. Men det vore kul! Bruden är så gullig^^

Jag och Sandra på Amanda's monopolkväll i söndags^^

xx Caroline


Godmorgon barn

Jag är astrött. Spenderade helgen i Alingsås hos Frida och Jessica med Isabelle och Jennika. Det var kul och mycket mycket party! Igår var jag hos  mamma och sen umgicks jag med Amanda. Vi såg på Rat Race.

För övrigt har jag kommit fram till att Alison Mosshart är ascool och att jag älskar det brittiska bandet The Kills.

- Caroline

Igår

var jag på Sticky och hångla med två killar. Idag var jag i Kungsbacka, Onsala, Gottskär och på Kalvön med Amanda. Vi snackade med fd Sayou-medlem (bandet Sayou alltså) Simon och när jag bytte buss i Kungsbacka på vägen hem så träffade jag en 21-årig pojk som hette Peter som följde mig hem sen, han bodde i Korshamn. Det roliga är att jag sa "lycka till med jobbet imon" när vi sa hejdå och han sa "Tack detsamma!". Som om att jag jobbar xD
Fan nu spöregnar det ute.
Imon skall jag till Alingsås med Jennika och vi skall sova över hos tvillingarna Jessica och Frida. Askul ska det bli! :D
Snacka nyss med Tish från Texas. Hon tycker jag e cool. Nice.

- Caroline

Arvikabild

Bild på mig från resan till Arvika härunder. Jennika är den skillade fotografen. Jag tycker den är söt =)

Alcohol in my <3

Vart på Sense med Malin Joh och Becca. Bilder kommer snart. Puss, ska sova nu!
Hörde att Facehunter är i GBG imon och i övermon, gäller att va snygg i stan då! =D Ska nog ta och köpa de turkosgröna cheap monday-jeansen nångång då också. Irriterande att ALLA mina snygga kläder är i tvätten. Fuck it. Eller "Fuck 'em" som Carlos Ashley Barât skulle sagt.
Fan vad jag saknar The Libertines, dom borde verkligen återförenas. NU.
Pepp på Sticky fingers med Jennika imon. Mer supande!!!


- Caroline

Fett kul!

Idag hängde jag med Jennika, Frida och Jessica i stan. Vi fikade på Greenwich och sen drog vi kort till McDonalds för Jennika var hungrig. I helgen skall vi till tvillingarna och festa och ha filmkväll. Mysigt värre. Sen imorgon skall jag, Jennika och Martin till Sticky Fingers och därefter ska jag festa/fira med Joh och Becca (jag vet inte om Malin ska med?).
Fett kul ska det bli!

Morgon

Jag skall inte längre till Danmark pga att jag halvt inte har råd och pga att jag lite blivit ovän med en kompis där nere. Inte så pepp att åka då. I alla fall. Idag skall jag iväg till stan och träffa Jennika, Jessica och Frida. Det skall bli kul =)
Saknar Arvikafestivalen. Fan vad kul jag hade! Men jag bitchade kanske lite mycket, hehehe. Fick massa nya vänner, det är ju alltid party =D Liksom vem åker på blåstest vid funktionärscampingen kl 4 på morgonen och klarar inte av det? Okej, jag hade druckit, men det borde inte luktat  nått, bruden hallucinerade! Seriöst.

I alla fall, kärlek till skogen!

- Caroline

Hemma igen!

I'm back! Har nyss kommit hem med festivalbuss från Arvikafestivalen som var konstant sönderpartande och lite jobb då och då. Har högfärdshosta som jag inte orkar med och är fortfarande hungrig efteratt ätit banan och tacos (allt jag ätit idag, fyi förutom godisremmar och mariekex och massa halstabletter som typ inte funkar).
Skriver mer om festivalen imorgon, tänkte bara nämna att jag fortfarande lever och är astrött.
Har vart hos Amanda på eftermiddan också, jag hon Solis och Erika langade Monopol. Jag förlorade hårt.

- Caroline

Hejdå bitches!

Packad och klar heheh, det är jag!
Imorgon tar jag Jennika och Evelina festivalbussen 11.05 från centralen till Arvikafestivalen!
Jag är så pepp! Skall ta med systemkameran =D =D
Inte pepp på o jobba dock, men vafan, man får stå ut^^
Ska försöka flörta till mig alkohol + pengar från pappa imorgon.
Pappas födelsedag blev ganska lyckad, vi gick på bio, åt på restaurang och åt tårta =)
Internet är för tillfället tillbaka hemma, yay!
Missar att gå ut o festa med Joh, Malin och Becks och fira Joh imon. Attans.
Får ta och fira med dom efter söndag när jag kommer hem, helt enkelt.
Hoppas hoppas hoppas vi säljer EU-moppen, då blir jag en rich bitch och drar till London för Offset-festivalen.
Fett kul vore det!

- Caroline

Jag och Amanda älskar det!

Detta bandet och denna låten är så söt, seriöst =D <3

The Jonas Brothers - SOS

Måste fan ta o börja packa inför morgondagens Arvikafestival nu! PEPP!

Yay!

Pappas födelsedag idag och internet är tillbaka i huset!!! :D :D
Har vart på bio med far och bror och sett Indiana Jones-filmen, den var bra!
Imon drar jag till Arvika, pepp!
Fan att jag missar o fira att Johanna "slutar skolan" =P