Pepp och opepp

Imorgon drar jag med pappa och Viking till Uppsala.
Packar just nu. Orka att jag vill ha med mig så många grejer.
Orka att jag har nationellt prov i spanska imorgon.
Har inlämning av Samhälls-rättvisearbetet och igentligen har jag bok-redovisning som jag missar.
Har ju inte läst ut boken ännu så...
Varit på Kajsa's studentfest idag. Hanna, Solberg och jag hade kuuul.
Såg på Dirty Sexy Money på kvällen också^^
Måste plugga imorgon på bilresan. Usch.

image365

Yves Rocher.

Ska söka jobb.
Önska mig lycka till.
Det kan jag fan behöva.

image364

Hanna

image363
She's back! Hanna är tillbaka i sverige igen. Skall träffa henne ikväll! Pepp!

Friluftsdag

Idag skulle de vart friluftsdag för mig med klassen. Men nej hej. Jag kände mig febrig igår och är inte pepp nånstans på friluftsdag. Skall istället (antagligen) träffa Stina, träffa Frida och gå på Vogg-möte.
Yes, det är mina planer för dagen.

image362
In other news; Ashlee SImpson och Pete Wentz har ääääntligen erkänt
att de väntar barn (som att vi inte redan visste det!)

Song for her

Idag var jag och Malin i skolan och kirrade vår statistikuppgift till Matten. Sen drog Malin till jobbet och jag spendera ca 2-3 timmar på gymmet. Chill dill. Sen spenderade jag kvällen med att se på Greys Anatomy.

Imorgon har jag planerat att:

10.00 - Ringa Stina och se ifall hon är i GBG eller ej
14.20 - Vara i stan och ringa Frida
17.30 - Möte med Vogg

Samt inte gå på friluftsdagen i skolan eftersom:
1. Jag tror jag kanske har lite feber
2. Jag har ingen ork för friluftsdagar nånsin
3. Jag drar hellre till gymmet
4. Fler skall inte gå.

Citat från Hemsöborna av Strindberg:

"Med tusentals tysta lyckönskningar till helvetet åt den falske spelmannen måste segraren slita sig ur kärlekens armar och lämna det halvvunna bytet åt den svagare, som endast hade ett öde att tacka för din älskogslycka"

....boring!

Blake, festival & modeller

image359
Ge mig Blake Lively's klänning. Den är sjukt söt.

image360
Jag diggar bilden. Den är så blond, så (i Tyra Banks ord:) FIERCE. Plus att Lily Donaldson och Gemma Ward nog är mina favoritmodeller.

image361
Årets Hultsfredsbiljett är äntligen totalt kirrad samt tågresan dit och hem. Känns skönt. Idag kom dessutom schemat för festivaldagarna upp. Och vet nu vad? Jag kommer få kuta runt massvis på torsdagen för att hinna se band som Babyshambles, Simple Plan, Adam Tensta, Serj Tankian, Paramore, Jimmy Eat World, Rage Against the Machine och Familjen. Men totalt värt kommer det vara. Hej jag kommer inte hinna äta alls under torsdagen.  Och fan vad död jag kommer vara fram emot kl 3 på kvällen. Lol.

Feeling blue?

Kanske till och med lika blå som Kate Hudsons hår är just nu? Jag undrar varför hon färgade det? Hon kanske blev lite uttråkad på sitt blonda hår, man vet ju aldrig. Skorna är jag dock inget fan av.
Denna tjejen är snygg i vilken hårfärg hon än har, verkar det som =)

image358


- Caroline

Vindicated


Morgontrött

Idag har jag en låååång dag framför mig.
Slutar inte skolan förrän halv 5 och därefter har jag gitarrlektion så fort jag kommit hem, basically. Jobbigt ere.

Pluggish ist jobbigt

Idag har jag varit i skolan. Köpt en kofta att ha på mig på bröllopet på Lördag, samt tights. Yes yes. Pappa har kirrat mig Hultsfredsbiljetten för i år nu. Chill dill. Jag längtar tills lovet. Bort med allt matte och annan skit. Jag kommer missa mitt boksamtal på fredag tydligen eftersom jag skall åka till Uppsala efter lunch liksom. TAJMING.
Får typ ta ett snack med min svenskalärare veckan därefter eller något, jag vet inte. Vad jag dock vet är att jag hatar Hemsöborna. Usch, orka gammelsvenska. Ska nog ha på mig högklackat imorgon, yess. Cause that's the way, uh-huh uh-huh I like it, uh-huh uh-huh...

Har snackat med Johnny i telefon idag igen. Han verkar förvirrad. Lilla pojke. Hah.
Jag e lite tömsig, actually. Hm. Aja.

- Caroline

The Happening

image357

Jag älskar Zooey Deschanel. Hon är så söt och en asduktig skådespelare. Och jag älskar henne i triologin Tin Man. I alla fall spelar hon just nu in en ny film som heter The Happening och jag ser fram emot att se den i framtiden^^ Och japp, det är hon som sjunger i bandet She and Him. Jag tror hon förstorat läpparna på senaste, dom ser annorlunda ut nu för tiden. Hon är såååå himla lik Hilarie Burton (Peyton ur One Tree Hill).

- Caroline


Arvika

Snackat med Johnny nu på msn. Han snackar om att vi alla måste vara där i 7 dagar och jobba. WTF. 3 dagar mer än vi behövde jobba förra året? och dessutom jobba på insparksfest-grejen? Han är ju så förvirrad, det märks! Liksom eh. Orka. Orka.
Festival festival festival, jag läääängtar. Men jag vill inte vara en vecka i Arvika i onödan sådär.

image356
Längtar tills att få se bl.a. Kate Nash!

- Caroline

Karma Cameleon

Idag har jag pluggat samt varit på Salle's teateruppvisning Gatan. Jag kan säga att jag blev imponerad, och det var mycket underhållande! Salle var jätteduktig i rollen som Joey, den paranoida killen som dog med sin flickvän i deras fastande (kort förklarat). Jag träffade Rasmus på bussen dit, och han skulle dit för att hans flickvän Jennifer var med i pjäsen också^^ Kul kul kul!
 
Just nu ser jag halvt på Pride and Prejudice och jag planerar att spendera resten av kvällen med att försöka läsa Strindbergs Hemsöborna. Liksom, jag tror ingen direkt är redo för Strindberg. Gåtor och ännu fler gåtor med extremt massvis med omgivningsbeskrivning som guldkant. Konstant. Jag har hittills bara förstått att huvudpersonen i boken är Carlsson.
 
Så här på kvällskvisten har jag gått ut på promenix i mina nya skor och träffat Amanda, Gustav, Solis och PJ lite kort. Det var trevligt =)

image355


- Caroline

Cola + apelsinjuice = sant?

Min kompis tipsade mig nyss om att jag borde prova att blanda cola med apelsinjuice. Jag tror jag ska springa ner och testa det. Hon sa att det var asgott.

XO XO Gossip Girl

Jag håller nu på att se sista delen av Gossip Girl säsong 1. I love it. Herregud vad jag älskar att bada i dessa drös med intriger som ungdoms-tv ger mig, och jag kan aldrig få nog. Det får en att tycka att kanske mitt liv är ganska lätt ändå, jämfört med serie-karaktärernas? Men just det, allt e fejk. Mitt liv e på riktigt. Attans!

image353

image354



Mysig kvällsmusik

The Libertines - Time For Heroes

Jag känner nostalgitrippen slå till mig i bakhuvudet. <3 Detta är ett av mina all-time-favorit-band.

Dagens shopping

image351

image352


Spenderade dagen med shopping, kort sagt. Sen träffade jag Amanda och Solberg lite också, och däefter har jag pluggat och sett på melodifestivalen.... Surt att Charlotte fick så kassa poäng!

Puss

Tha kväll

image350

Idag har jag efter skolan vart på stan och shoppat med pappa. Vi köpte en ny systemkamera till mig (som ni ser på bilden), en Canon EOS 450D. Jag är nu mycket lycklig! Liksom den gamla blev ju stulen i London, och det sög. Och jag har dessutom känt extrem kamera-abstinens den närmaste månaden.
Efter det åkte jag till Allés Ungdomsgård för att jobba i garderoben på spelningen som Solis och Amanda hade anordnat. Jag fick jobba med Gustav och Pj och vi gjorde inte mycket mer än att dricka cola och spela spel på PJs mobil. Det var i och för sig chill att det var så lugnt.
Heroes and Heroins var bra live i alla fall, det var min favoritband för kvällen, skulle jag definitivt säga.

Imorgon bär det av till stan för mig, pappa och Viking och vi skall shoppa kläder till mig och Viking för Vikings bal och Emmas bröllop som bara närmar sig. Nu är jag trött. Vaknade kl 6 imorse för att jag och Malin var tvugna att sticka till stan tidigt för att låna filmer om rökning för vårt grupparbete.

Lyckades bli ovän med en klasskamrat dessutom, men det vill jag inte snacka mer om.

- Caroline

Igår

Igår gymmade jag med Malin. Medelgympa. Fan vad peppig vår tränare var. Psykobrud, liksom. Hjälp.
Idag ska jag plugga samhäll efter skolan och kolla på systemkameror med far min....


The Last Shadow Puppets - Two Hearts in Two Weeks

Think Pink!

image349

Jag har precis målat mina naglar neonrosa igen <3
Och! Jag har fått höra att The Horrors planerar att spela i Göteborg i framtiden (yay!), dom sa det till min vän Isabelle förra veckan när hon träffa några av bandmedlemmarna i London! Pepp =D
Har försökt läsa mer av Strindberg-boken Hemsöborna, men det funkar inte, den är sååå tråkig. Måste ta med gympakläder till skolan imon för jag och Malin ska dra till gymmet after school och gå på ett gympapass. Sen har jag och pappa planerat att kolla systemkameror. Party! =D

Bröllop!

Nästa fredag skall jag pappa och Viking åka upp till Uppsala för att min kusin (pappas halvbrors yngsta dotter) Emma skall gifta sig på lördagen! Kul! Jag minns ännu hur hennes storasyster Elins bröllop var. Massor med dansande och kul!
Ser dram emot det mycket! Om jag fått min nya systemkamera då tänkte jag börja mitt (kanske) foto-projektarbete för trean med att ta några foton^^ Pappa gjorde tydligen typ samma sak när han gick i tredje ring. Coolt.
Jag antar att Emma är jättepepp just nu inför sitt bröllop som hon säkert planerat sen hon var 5 år gammal. Själv har jag ingen stress, jag planerar inte att gifta mig på ett bra tag.

image348

Emilushhhhh

Kränka polisen, det kan han, EMILUSH. Men vafan, jag gillar låten (kanske inte texten då, men man får stå ut =P). Han är en bra rappare, och jag blev tipsad om honom i helgen när jag sålde rosor.




"Jävla snutjävel, jävla snutjävel...."

- Caroline

Bulimi och Sverige Pussas och Kramas

Greys Anatomy idag säger jag bara. Usch! Utfallande inälvor och tarmar, hjärntumorer, massa blod. Jag låg i sängen med Bernard och klappade honom medan jag såg på det. Han sov och jag skrev "Ewwww!" massor.
Nu ser jag på Sverige Pussas och Kramas (hoppas Björn Gustavsson och Johan Glans är med mycket idag!) och tänkte försöka plugga lite med psykologiarbetet.
Jag är trött, men orkar inte gå och lägga mig. Jag har ju ändå sovit 11 timmar igår kväll, jag borde vara supervaken, liksom! Jag har börjat spela "I Will Survive" (av Gloria Gaynor) på gitarrlektionerna nu, hehe. Pepp!
Jag har färgat håret nu. Så mitt hår ser ut som på bilden nedanför nu, typ^^
Just det! Har fått 7400 kr i försäkringspengar nu på det som blev stulet i London^^ Ska nog få en Canon EOS 450D nu.. Saknar att ha systemkamera!

image347

Puss.

Händelserna

Idag har jag haft gitarrlektion med Manuel i Kungsbacka. Sen tog jag en sväng förbi H&M och köpte foundation.
Sen har jag köpt klubbor och ljusbrun hårfärg. Skall nog ta och färga håret sen. Mhm^^
Time for plugg. Usch.

Yawn

Jag är såååå trött. Just nu ser jag på Christine och har skrivit lite om Bulimi till Psykologi-arbetet.
Min mage har träningsvärk. Tillsammans med mina överarmar.
Och jag ska på gitarrlektion imon kl 3 i Kungsbacka. Yays. Orka bussarna asså.

Dagens

13 DAGENS:

Planer: Studiebesök på Operan, se på The Young Ones och äta frukost, få besök av Sandra och Amanda, lyssna på treorna när dom pratar om sina projektarbeten, kvalitetstid med TVn och plugga.
Klädsel: slappa jeans, grått urringat linne, svartvit randig tröja.
Frisyr: Ljusbrunt, mörkbrunt och guldigt. I behov av omfärgning.
Låt: Giant Drag - You Fuck Like My Dad.
Vill ha: Mer pengar (har faktiskt 2700 kr just nu, men de skall spenderas snart).
Sjuka: Extrem trötthet.
Drog: Mariekex och klubbor.
Saknad: Louisa, om de e möjligt att sakna någon man aldrig träffat ännu.
Köp: Klubbor och pommes.
Godis: Klubbor, mariekex.
Attityd: Extremt trött.
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: "Fan att Amanda drog upp mig en halvtimme förtidigt för hon ville låna min plattång!"

Ser på Gossip Girl nu...

image346
Har likadana sunnies som Leighton Meester har på den bilden^^


Vill ha

image344

Författaren skriver de bästa vampyrböckerna någonsin. Jag tror detta är den åttonde boken i serien. Jag har i sånna fall läst 6 hittills. Vill ha, massvis. <3

Ondskefulla situationer

Idag har mycket saker hänt. Jag var i skolan, fick höra att min mattelärare verkar vilja ha in mig på sommarskola eftersom jag är lite 'screwed' när det gäller Matte B, verkar det som. Det sög. Mattens tillstånd gör mig depp. =(
Efter det drog jag till psykologen och snackade med henne i cirka 20 minuter och sen bar det iväg till gymmet för mig, där jag i fiket träffade mamma och vi drog in på Gympa Medel. Jag såg en brud ur min klass, en ur min paralellklass i min gamla skola och ingen mindre än Amandas pappa. Alla på samma gympapass som mig och min mor. Där ser man, party liksom^^
Sen nu på kvällen har jag gått ut på en promenix med Solberg och Amanda, och vi träffade på PJ och Gustav ett tag. Sen tog jag och Amanda en trevlig promenad till =)
Igår fick jag höra att jag är otroligt lik Annie (hon har ett väldigt fint förnamn i alla fall) Hardy, sångaren i bandet Giant Drag av en kompis. Kul att höra, eftersom bruden var söt, det måste jag erkänna! Och hon liknar lite Michelle Trachtenberg (från Gossip Girl och Eurotrip).

image343
Annie Hardy

Vogg



Videon är från
Vogg. Jag ser dum ut, men annars =P
Helgguide 16 maj from Vogg on Vimeo.

Onödigt

Just nu är jag i skolan och har *musik och kommunikation*. Men ingen ur min grupp är här. Staffan och Barry är hos tandläkaren och jag vetifan vart Gabriel är, liksom. Aja. Jag är så trött, jag sov typ halva resan hit. Och hungrig. Kanske ska ta och dra ner till Willys och ta och köpa en frukt eller två. Får se hur jag överlever dagen.
Meep, lyssnar just nu på Finley Quaye's låt "Dice". Den påminner mig så om The OC. Den e bra också såklart. Måste fortsätta med psykologi-ätstörningsarbetet som skall vara inne på torsdag och jag inte direkt kommit ordentligt igång med. Ännu.
Vakna, Caroline, vakna! Min hjärna är i totalt "sov"-mode just nu.

image342

Morgontrött

Plattar håret just nu. Sen blire iväg till skola, psykolog-tid och därefter gymmet med mamma.
Pepp!

Sanningen....

Min kropp gör ont.
Har idag sålt rosor på Göteborgsvarvet och vart hos mamma på middag.
Tjejen på sanningens ögonblick just nu har världens mest irriterade skratt.
Err... imon blire skola. Känner plugg-ångest.

Jobb jobb jobb

Idag blire iväg för mig att jobba på Göteborgsvarvet. Hinner nog inte till Johannas cheeruppvisning....

Mina ben

Gör så jävla ont just nu. Jag fattar verkligen inte vad jag har gjort. Aj, för helvete!
Idag har jag blivit intervjuad av Vogg, vart på rosförsäljningsmöte och vart i stan med Barry, Edwin, Anja och Emma.

I wanna be loved by you, just you,
And nobody else but you,
I wanna be loved by you, alone!
Boop-boop-a-doop!

Inbjudan

Jag fick en viss inbjudan på min mejl idag. Den var intressant eftersom de va en VIP-inbjudan till ett party i London den 15de Maj, och den som anordnats av en viss Calum Best. Jag tänkte; "Wtf, är det inte Calum Best som förr dejtade Lindsay Lohan?". Och ja, det var det. Fett sjukt alltså.
Nej, jag har verkligen ingen aning hur jag fick mejlet. Jag är cool, antar jag? =P

Detta står bl.a. i mejlet:
Jagz Skillz from Jade Jaggers Jezabel Soundsystem and special guest
dj's playing a mash up style in the main room
hosted by Calum Best
Dress as you want to be remembered!

Strictly Invite and Guestlist only

image341
Calum Best och Lindsay Lohan^^

- Caroline

Jobb, måntro?

Jag skall jobba i helgen under Göteborgsvarvet med att sälja rosor. Det du!
Hoppas jag får jobba med Barry och Niklas med^^
I alla fall. Annars håller jag på att klippa in minnen och bilder i min kollagebok. Fett nice!
image340


DSM

Jag ser på Dirty Sexy Money. Yes yes. <3

Kirrat

Har nu gjort klart min analys av Pride and Prejudice och hjälpt Anton med sin. Känns gött. Får försöka ta o forska på bulimi imorgon. Mamma kommer nog hitåt ett tag. Orka, hon kommer lätt väcka mig, typ. Min första onsdag med sovmorgon på typ ett halvår. Jävla extra matte-lektioner.
Såg att Giia nu är tillbaka från sin resa, trevligt. Solberg kommer hem ifrån Kreta på fredag. Och jag träffade Sandra och Lotta på bussen imorse. What else? Tågbiljetterna till Hultsfredsfestivalen 2008 är bokade. Wowo! Festival is the shit, liksom.
Nu är jag trött och varm.

image339
På bilden ovan; Edward Larrikin sjungandes <3

- Caroline

Uttråkad

Jag är i skolan och har just nu i teori håltimma. Men usch, jag har verkligen ingenting att göra. Utan att typ plugga spanska inför eftermiddagens skriftliga nationella prov i spanska. Och orka det liksom. Jag har haft betygsnack i Ljudmedier och guess what? Jag ligger på ett starkt G, orka att jag ligger där. Men min lärare Marie sa att det var en bra sak att jag ligger på G så... Jag har lutat upp emot VG på andra saker inom ämnet, förstår ni. Men ännu en gång har jag inte försökt nog, typ. Aja. Positivt tänkande: Inte ett IG i alla fall.

Förut kom Rebecca förbi på besök till skolan lite kvickt, men bland annat hennes vän Lisa som jag träffat förr... I alla fall är jag i skolan nu och är uttråkad. Klasstidningens gruppbild är en sååå smickrande bild av mig. Inte. Fast alla ser ganska fuckade ut, dock. Men tyvärr är jag i mitten, så det suger.

I alla fall. Ingen gitarrlektion idag. Jag fick ett sms av mannen Manuel innan och han meddelade mig att dagens lektion tydligen var inställd. Heh, inställd psykolog-tid igår och inställd gitarrlektion idag. Jag känner mitt flow. Man kan ju tro att jag skrämt upp min psykolog och gitarrlärare så mycket att dem inte vill se mig igen. Hehe. Men så elak är jag inte, neeej då...

Vad mer kan jag säga? Jag gillar den nya låten med The Vines, som heter
He's A Rocker, dom spelade den på MTV Awards (som jag tror var i Sydney) i typ April i år... Och Craig Nicholls (observera bilderna nedanför) är snygg igen, yays^^

   
image337  image338


- Caroline

Godkväll

Idag har jag varit i skolan, fått enorm huvudvärk och tagit mig hem. Kort sagt.

Har snackat med Louisa på msn, sett halvt på High Chaparall, Rapunzel och Seinfelt. Sett på Inte Helt Perfekt och That 70s Show och somnat...

Bild från gårdagen

image335
Jag var lycklig och åt falafel med Barry och Isabelle i stan

Kyvik 2night

Ikväll bär det av till Kyvik för mig, Amanda, Barry och Johan. Sen ska vi grilla. Mysigt värre!

image334
Precis som katten ovan är Kullavik ett mysigt chill ställe att hänga på en sommarkväll^^

Armband

bracelet

Idag var jag i stan med Barry och shoppade. Köpte endast värktabletter, falafel och ett armband, men ändå! I alla fall, armbandet är det du ser ovan^^ Bilden är uberkass, jag vet, men armbandet är fiiiint, så jag ville försöka ta en bild på det. Har fortfarande inte fått försäkring på min systemkamera (som blev stulen i London, så jävla typiskt) så det suger! I alla fall, var jag i stan med Barry och vi mötte upp med Isabelle i Brunnsparken som inatt varit på 20h-festivalen på Världskulturmuseet med bl.a. Jennika och Oscar (Linnea, som vi kallar honom, han är Jennikas syster, hehe, sorry för det lilla internskämtet). Vad gjorde vi mer? Åt falafel, diskuterade London, jobb och 20h-festivalen.
Sen fick jag och Barry skjuts av pappa hem och mötte upp med Amanda och stack till fotbollsplanen och solade samt fikade. Det var fett chill, jag tror jag lyckats bränna min vänstra arm nu... Lyckat Caroline. Sen drog vi hem till Amandus-pandus och drack saft på deras altan och rökte.
Därefter drog Amanda till bussen för att träffa Johan och jag och Barry drog hem till mig och såg på Little Miss Sunshine, åt middag och såg på The Number 23.

Imorgon kanske jag skall dra till Slottskogen och grilla med Barry och Rikard. Vi får se vad som händer, helt enkelt. Kanske ska se på Control med Barry också. Bara för att Sam Riley är sååååå snygg. Morr.

Igår var jag med Johanna, Malin, Becca och Tessan i Korshamn. Vi grillade, åt tårta och drack. Och Johanna och Becca tog ett dopp i havet. Chill dill var det. Vi blev lite fulla tror jag. Jag flörtade med nån random kille som satt på en klippa en bit bort o snacka i telefon. Sen vaknade jag upp, bakfull, imorse av att Barry ringde och väckte mig.

Heh.

// Caroline

Iväg

Bakis. Yes I am.
Snart drar jag iväg till stan för o shoppa med Barry.
Sen blire gassande på Amandas altan, tror jag.

Kortfattat

Idag var jag i skolan. Sen bar det iväg till Världskulturmuseet, där jag blev intervjuad av GP (kommer nog va med i tidningen imorgon, se upp!), sen på Världskulturmuseet träffade jag Oralpojken, de va kul, och fick massvis med kramar.
Därefter tog Barry och jag bussen hem och sen bar det iväg till Korshamn för mig med Malin, Joh, Rebecca och Tessan. Trevligt supande vid havet, indeed!

Gossip Girl

Ny bild inför nästa del... (som kommer ut i USA dvs.)

image331


trött som fan

Usch alltså. Sov ca 5 timmar i natt.
Såg på Gossip Girl innan jag somnade.
Nu blire snart till o dra väg till skolan för det fruktade nationella provet i Matte B.
Önska mig lycka till, det kommer jag behöva!

image329
xxx C

The Gay-Off

Sötaste Simon Amstell^^



Tack Fee för tipset om videon^^

Nationellt prov i matte

Jag ryser vid tanken. Seriöst. Jag hatar Nationella prov. Speciellt matte. Och detta som jag har framför mig om två dagar bestämmer om jag får godkänt eller ej i betyg i hela kursen Matte B. Sommarskola eller inte. Usch. Må gud vara med mig. Eller nått sånt. Jag behöver all hjälp jag kan få. I vanliga fall brukar min skalle bli totalblank och jag får hjärnsläpp precis när ett sådant prov börjar. Det är hemskt och jag blir alltid så himla nervös innan.
Dessutom skall jag till något möte imorgon med Viking eftersom våra föräldrar har en viss vårdnadstvist om oss barn. Usch, mer att tänka på. Orka. Orka prov. Orka detta. Orka nått. Jag vill bara skita i allt och sova.
Dessutom har jag fått veta att en väns mor har fått cancer. Så jävla hemskt. Jag vet inte hur jag skall trösta henne, ber bara till gud att hennes mamma botas.

image328

Arvikafestivalen!!

Wohooo, jag har fått jobb på årets Arvikafestival!
Som köksfunktionär i funktionärsköket igen, lite kasst, men vafan, det är bästa arbetstiderna!
HEHE.

Min chef heter Johnny. Som Johnny Depp. HEH. <3 Han lät suuuupergeeky i telefon. Sött.

- Caroline

Jobbigt

Okej nu är jag i skolan. Har ännu en spanskalektion att överleva. Sen kommer pappa och hämtar mig och därefter bär det av till min gitarrlektion (hej jag suger på gitarr just nu).

I'm a very busy person, you see...

If Only You



Jag kan verkligen inte sluta lyssna på låten. Heh.

Dagens webcambild

image327
Jag och min käre bror Viking.


Kass skärpa.

Matte, BHar och killar

Dagen har cirklat kring BH'ar, matte-nervositet och killar. Basically.

Jag o Barry såg Tjadden på bussen hem. Som har blivit tjock. Jag är skadeglad som fan (jag vet att det är hemskt, men de jämför inte med hur han betett sig mot mig i typ 7an så...).

Morning Glory

Har haft musik och retorik och mitt linne bara fortsätter bara att åka ner. Annoying. Kul att alla stirrar på min just nu turkosa bh, liksom. NOT.
Måste hitta en hyfsad svensk dikt att läsa upp på nästa retorik-lektion...

Jag måste få säga

Usch, imorgon skall jag upp kl 6.00. Inte mänskligt.

Rösta!

Just det, glömde nästan bort! Rösta gärna på min blogg, här:
http://sabinadurebrandt.blogg.se/1209902130_rsta_fram_blogg_2008.html#comment

image326
Jag bifogar denna bild på en två år gammal Micko Larkin (Courtney Love's gitarrist + f.d. gitarrist i Larrikin Love). För vem njuter inte av att se unga söta fylla irländska pojkar? Min kompis Fee sa att han ser ut som världens första barn-pedofil. HEh. Söt e han i alla fall^^

Tiden bara går

Idag blev det middag hos mamma, inte alltför party direkt. Hon började fråga ut mig om London-resan och jag bara längtade tillbaka mer och mer. Sen klagade jag om min skola och plugg och jobb/sommarjobb och blev irriterad. Inte direkt kul. Orka det, liksom.

På vägen hem köpte vi mat på Burger King och sen var det middag framför TVn. Ikväll bänkar jag mig framför TVn, redan om 25 minuter för att se på Parlamentet^^ Ser fram emot det. Såg på One Tree Hill förut. Omg, stackars Peyton (jag tror inte att jag sett denna delen förut). Hemskt slut var det!


Om jag inte skrivit det innan så pratade jag igår med min danska vän Louisa på Skype i 1,5 timmar. Det var kul! Viking den jäveln lyssnade av konversationen lite (men som lillebror är det väl inte mer än hans plikt, right?). Vi snacka om väldigt random grejer, typ Bright Eyes, Ryal, Fee, dagens händelser osv. =P

Det känns sjukt att det var ungefär exakt 7 dagar sen jag var i Bethnal Green, London och hängde med Carl Barât, The View, The Hugs och NME-fotografen Roger Sargent. Tiden går så sjukt fort. Eller så kan det vart för att jag supit bort tre dagar av denna veckan, hehe.

image325
Mig på valborg^^

Utegångsförbud

Ibland lyckas jag ordentligt asså. Usch vad irriterande.
Jag har nu utegångsförbud resten av helgen. Exakt varför fattar jag inte. Typ för att jag sa en kaxig mening till bitchiga pappa. Suck.

Lite partybilder

Från gårdagen

image322
Salle och Jennika

image323
Jag och Becca var lätt partyt!

image324
Knarkarbarn/förvirrat fyllo??? Hehe cp-bild asså^^



Lilla miss fiskface vill tillbaks nu

image319
Jag och Stina @ White City Station

image320
Hapi-gurl

image321
Jag och Ida i Kensington Gardens

Alla bilderna är tagna av min kära vän Stina! =D

Bild och kvällens planer

150455-317
Kass webbcambild på mig innan jag skulle dra ut på Valand på Valborgsmässoafton. Jag vet, jag gör en fuckad liten söt min =P Typ väldigt snett leende eller nått.

Ikväll blir det filmkväll i Alingsås för mig, hemma hos Jessica och Frida. Skall dra in till stan typ 7, träffa Jennika vid 8 och sen skall vi på tåget. Skall bli så kul. Var lääänge sedan jag träffade tvillingarna sist, liksom. Vi skall i alla fall ha filmkväll och eftersom alla oss barns gemensamma intresse (eller obsession, kärlek) är det brittiska bandet The Horrors så är det just det temat som filmkvällen kommer cirkulera runt. Men seriöst, killarna i bandet är så underbara! I alla fall skall jag sova över i Alingsås, så det kommer ta ett tag innan ni hör från mig igen^^

image318

I övrigt så dampar internet här hemma fortfarande, och jag är såå irriterad för jag kan inte nå varken MSN eller hotmail eller LJ vilket är de sidorna jag mest vill nå just nu. Louisa ringde mig förut, hon är så gullig den bruden! Känns lite mysko att snacka med henne efter att ha känt henne via internet i typ  2 år nu, liksom.


Gårdagens partydag

Så igår drog vi ut på stan igen. Blev aldrig att Frida drog in till stan, det var nog bra det, trots att jag inte sett henne på typ 1 år. I alla fall drog vi först till The Flying Scotsman (där de inte var värt, så vi vände 180 grader i dörren, basically). Sen drog vi till Sense och drack lite, hade kul. Malin blev liiiiite full. Eller rättare sagt, jag tror att alla blev liiiiite fulla. Det var kul att Jennika kom också eftersom jag festade med henne dagen innan med, fast då var vi ju på Sticky Fingers. Sen drog vi ut på stan ett tag, kom fram till att det inte var party att dra hem till nån random hemmafest och stack hem. Eller i alla fall jag, Salle, Jennika och Malin stack hem. Och jag träffade Giia och Joakim inne på McDonalds (för det är där alla hänger vid midnatt, tydligen =P).

I alla fall, idag skall jag kanske hem till Tim med Salle och Jokke på typ liten hemmafest eller nått. Det blir nog kul i alla fall. Sen skall jag och Jennika ta tåget till Alingsås och ha filmkväll med Jessica och Frida. Det blir kul! =)

Skall nog inte till mamma imon i alla fall. Braaaaa. =)
Måste plugga matte inför nationella proven. Kasst!

- Caroline

Tävling

Tydligen är jag nu med i miss G for Gossip!s bloggtävling.

Rösta på mig, I guess?

150455-316

Ikväll kan jag synas ute på Valand i vårt kära Göteborg. <3

Dags o dra ut på krogen igen!

Tredje dagen i rad nu. Har haft dubbel baksmälla idag. pepp liksom!
I london blev mina kameror stulna, det sög så mycket.
Igår var jag på Sticky Fingers med Jennika och Malin och i förrgår var jag på bl.a. Chez Amis med Amanda....
Vad mer kan jag skriva? Orka skolan, känns jobbigt men skönt att vara hemma. Vill tillbaks till London nu.

Valborg sög

Jag var ute med kompisar och det var lite pepp och kul.
Resten sög.