blah blah blah blah

Fortfarande inget internet hemma. E hos amanda nu och ser på Totally Spies. Ska iväg till vårdcentralen sen o försöka få ordentlig hostmedecin. Orka. Sen ska jag och Amanda till stan o kolla om vi kan få jobb på en Second Hand-butik. Hoppas att anställaren inte är en pedofil. Han ville att jag skulle ställa upp som modell för honom, kanske, för han e fotograf sa han i telefon. Usch, orka äckliga killar.
Johnny från Arvika ringde förut o sa att jag borde ta med pappa till Arvikafestivalen. Kul, not.

Meep

Orka att min dator alltid skall dampa och att jag klänger som ett barn til sin snuttefilt till mammas dator just nu.
Imorgon drar jag fan till biblioteket. Ska kolla på keyboard + väska med pappa och Viking också. Kanske t-shirts med. Vore nice.
Snart e de Arvika. Paaaarty.

- Caroline

Hej barn

Internet bröt totalt ihop hemma hos mig och kommer inte tillbaka förrän tidigast på måndag. Jag liiiiider extremt. =(
Inte kul alls. Tyck synd om mig. Saknar det så. Är hos mamma just nu på middag, kul.

- Caroline

Lindsay's girl



For what it's worth tycker jag faktiskt att Lindsay är söt tillsammans med sin flickvän.
Och homofobi är kasst. Seriöst.

Godmorgon Godmorgon

Ursäkta mitt 24-timmars frånvarande ifrån bloggen. Detta beror på att internet totalt bröt ihop igår morse och sen dess har jag haft extrem internetabstinens. Pappa sa till mig igår kväll att internet kanske inte skulle komma tillbaka på några dagar. EEK, liksom. Aja, det funkar nu, tur det!
I alla fall var jag hos Erika igår som bjöd mig, Amanda och Solis på middag. Mums. Sen bjöd hon dessutom oss på Liseberg och vi gick och såg Mustasch och åkte bl.a Uppsvinget och Kanonen. Askul var det! =D
Fick sms från John och Emma också. John var också på Mustasch medans Emma var på Hovefestivalen och skulle sticka och fiska med sitt favoritband Foals. Hur coolt som helst!
Idag skall jag iväg till stan för att Viking skall klippa sig och jag och han skall köpa födelsedagspresent åt pappa och sen äta lunch med mamma. Hade också tänkt gå och titta på West Coast Riot ifrån bron med Amanda och Solis. Det blir kul!


Amanda, Solis och Erika efter Uppsvinget^^ Vi hade massa kul!

- Caroline

Godnatt!

Klockan är  just nu 02.20 och jag lyssnar just nu på Blood Red Shoes och jag har bestämt mig att gå och lägga mig i min sexiga pyjamas (not =P). Jag älskar verkligen shortsen så därför lägger jag upp en liten bild på den. Pyjamas-shortsen köpte jag när jag var i London med Stina. Dem har små cupcakes på dom, sött värre. Och toppen är bara en random från min lilla garderob... Fan vad jag saknar London, vill tillbaks nu!

Sov gott allihopa. Nu har jag inget mer att säga. Förutom att jag fortfarande är mycket förbannad på min irriterande dator som ALDRIG vill funka normalt. Under en längre period det vill säga. Orka den. Orka virus. Orka en fuckad dator.

Imorgon blir det Sex And The City-maraton hemma hos Amanda, jag känner peppen! I värsta fall bestämmer hon, Solis och Sandra sig för att ge sig ut på havet på någon minibåt och då tänkte jag vara i närheten och dokumentera när båten sjunker eller dom kapsejsar. Hehe, segla gjorde jag när jag var ca 12  år gammal så jag minns ännu mitt styrbord och babord. Typ. Tror jag.

Puss.

- Caroline

MEANGIRLS-bruden kan sjunga!

Och jag snackar inte om Lindsay Lohan. Jag snackar om Karen (Amanda Seyfried).
Här sjunger hon "Gimme Gimme Gimme (a man after midnight)" (vilken sverige-anda med ABBA sådär =P)
Hon är verkligen asduktig.

Amanda Seyfried - Gimme Gimme Gimme

Jag gillar det! =D

- Caroline

Tysk POWER!


Nena - 99 Luft Balons

Tysk power, liksom. Jag vill hoppa runt och dansa så mycket när jag hör denna låten =D
Den är så söt. Även om jag fattar typ nada av låt-texten....

- Caroline

Idag har jag varit barnslig

För övrigt dampar min dator igen och vägrar visa startmenyn eller mitt skrivbord. KUL. Eller inte.
Kräks på att jag måste be pappa om hjälp med det imorgon. Om jag orkar.

Idag har jag varit barnslig. Jag har sett på Oceans Eleven med Amanda och ätit middag hos henne (taco-falafels,  det var mumsigt). Solis och Sandra ringde och ville gå ut i skogen med oss och lajva men det ville inte vi och till slut gick vi till fotbollsplanen med vår BigTankWaterBlaster och sprutade ner dom med vatten, det var fett kul. Amanda fick kanelbulle i håret, men jag klarade mig allt, ren och fin.
Sen skapade vi en sommarblogg som är barnslig som få, men vi gillare;
summermission.blogg.se
Sen gick vi hem till Amanda och drack kaffe. För vi är faktiskt alla typ 18 år. Jag lovar.

- Caroline



Banden jag skall se

Just nu ser jag på Coyote Ugly, har precis ätit frukost och tänkte att jag skulle göra en lista över alla band som jag skall se på Arvikafestivalen. Om jag hinner se alla dvs.

Bandlista:
* The Bernt
* Timo Räisinen
* Alice In Videoland
* Familjen
* SMK
* Kate Nash
* The Kooks
* Universal Poplab
* Adam Tensta
* Kent
* Interpol
* The Go! Team
* Yelle
* Death Cab For Cutie
* Hot Chip

Jag längtar!!

- Caroline

Jag har fallit för James


James Blunt - 1973

Simona
I guess it's over
My memory plays our tune
The same old song
I will call you up everyday saturday night
And we both stayed out 'til the morning light
And we sang, "here we go again"

And though time goes by
I will always be In a club with you
It was nineteen seventy three
Singing "here we go again"

I will call you up everyday saturday night
And we both stayed out 'til the morning light
And we sang, "here we go again"
And though time goes by
I will always be In a club with you
It was nineteen seventy three
Singing "here we go again"


Godmorgon bloggen

Glitzy kan man vinna kläder från American Apparel, hehe. Party. Även om jag inte tror att jag vinner nånstans så är jag med i tävlingen. Varför inte liksom?
I övrigt borde jag ha dratt på VOGG-möte idag, men har kommit fram till att jag är alldeles för sjuk för det ännu. Och är inte pepp på bussresan, direkt. Får stanna hemma och ta hand om lillebror lite istället. Skall ta och sms:a Oskar nu och säga att jag inte kan komma. Jag hade velat gå, seriöst, men jag orkar inte nu när jag är så hostig och förkyld och on/off-febrig liksom. Eugh.
Nu skall jag dricka upp mitt glas cola och äta frukost!

- Caroline

I kissed a girl



Giia skickade mig denna videon som hon bl.a. gjort. Den är söt och rolig^^ Heh. Den enda i videon som jag känner igen dock är Panda. Söta tjejer, i alla fal^^
Just nu sister jag i vardagsrummet med pappa och ser på TV, just nu nån film med John Travolta. Det luktar fortfarande brända popcorn, jag brände nämligen popcorn förut, heheh =P Woops?

- Caroline


Bring It On + Burger King = Sant?

Jag ser just nu på 5an och nyss kom det reklam för Burger King på TV. Och vad hade dom gjort om inte tattat Bring It On-ramsan "I'm sexy I'm cute, I'm popular to boot, I'm wanted I'm hot I'm everything you're not" (jag vet att texten inte e i rätt ordning men den e i samma ordning som den användes i reklamen, okej?). WTF. Varför har Burger King tattat den? Jag blev så jävla chockad när jag hörde den. Jag vet inte direkt om jag gillar det. Liksom ofta att cheerleaders äter ofta på Burger King (med en kompis som är cheerleader vet jag att dom inte gör det, dom äter myyycket nyttigare mat än vad som säljs där). Aja, konstigt och kul var det i alla fall. Fick mig att vilja se om Bring It On. Hehe. Även om jag kan filmen utantill. Jag älskar Kirsten Dunst i rollen som Torrence.
Jag gillar Jokke <3 Han skrev nyss till mig på msn; "Du e typ ba så bra". Gullig som få är han =D

BTW; detta är ramsan jag snackar om:



- Caroline

Lips like morphine

Planer inför Oktober:
Jag och Carla skall dra till Brew House den 6e Oktober och se Kill Hannah.
Kul som fan! =D
Jag lääääängtar tills dess. Skall antagligen åka till Linköping och besöka henne och hennes syrra Emma i Augusti. Skall bli kul.
Speciellt med tanke på att Emma just nu skall studera i London på typ, hennes drömskola och jag antagligen inte kommer få se henne förrän i Augusti igen. Hon åker den första juli. Pappas 53 årsdag.

- Caroline

Tvillingar^^

Just nu ser jag på Zack och Cody's Ljuva Hotellliv. Tvillingarna Sprouse är så himla gulliga, seriöst. Charmiga med, såklart.
Om jag skall få barn så vill jag ha tvillingar, av själviska anledningar såklart. Men eftersom jag mest inte vill ha barn för det är en självisk sak och det bara finns själviska anledningar till att få barn (om jag inte blir surrogatmamma till Jokke och hans pojkväns framtida barn, hehe) så vill jag inte ha barn. Och jag vill absolut inte bli som min mamma.
Annars har jag gått och köpt mjöl, smör och halstabletter och ätit en pannkaka eftersom min aptit tydligen ganska mycket försvunnit i och med att jag åt några av de delikata kakorna som jag bakade tidigare idag. Yumm. Kul att pappa till och med kastade sig på kakorna. Jag hade för mig att pappa inte tyckte om mördegskakor, liksom.
Ska gå och ta lite läsk nu. Mums.

- Caroline

Succé

Middagstajm nu. Kakorna blev en succe! Yay =D

Yelle är för cool



Girlpower, typ =P

Vem langar Arvikapeppen?



Skickade nyss några låtar med Universal Poplab till min käre bög Jokke-pokke. Fan vad pepp vi är inför Arvikafestivalen! Nästa vecka skall han tydligen ha Arvika-förfest hemma hos honom, på måndagen, och jag är såklart bjuden. I like it!
Nu är pappa hemma och jag skall baka.

- Caroline

I think I'm in love with a girl who lives two door down

Hejsan bloggen!
Jag har funnit en ny liten favoritmodell, hehe. Hon heter Miranda Kerr (hon på bilden till vänster, japp) och är bl.a. modell för Victoria's Secret. Sjukt söt brud, verkligen. Jag gillar hennes ögon, väldigt intensiva är dom!

Imorse vaknade jag av att hemtelefonen ringde och därefter min mobil, men jag kände mig såklart för lat för att svara. Sen gick jag fram till mobilen när den slutat ringa och ser man på; 2 missade samtal från Psykotant (min mamma, hehe, visst är jag fyndig?). Sen plingade det på dörren och Viking sprang ner och öppnade och där stod ingen mindre än mamma. Jag låg kvar och dåsade i sängen så hon kom upp och sa till mig att klockan var ett och att jag inte fick sova mer. Trevligt.
Sedan duschade jag, åt lunch (ris, endast) och åt jordgubbar med mamma och Viking. Jag vet inte vad mer som hänt direkt. Dagen har varit tråkig.
Men när pappa kommer hem med potatismjöl och choklad skall jag baka! Det var så himla länge sen jag bakade sist så jag hoppas verkligen att det inte blir en totalkatastrof. Jag brukar faktist vara ganska duktig på att baka, och nu skall jag ju bara baka kakor så det borde inte bli en sååå stor katastrof, tror jag... Jag uppdaterar om bakningsresultatet senare, okej?
Jag har fortfarande jobbig hosta och irriterar allt och alla runtomkring mig på grund av den, och halvt on/off feber, men jag antar att jag börjar friskna till.

- Caroline

CheapNcheerful



I want you to be crazy cause you're boring baby when you're sane
I want you to be crazy cause you're stupid baby when you're sane


Jag älskar The Kills. =D


Mon Meilleur Ami


Fortfarande är jag sjukligt sjuk och uttråkad som få. Just nu diggar jag fransk rap, men jag tror jag diggar Yelle's smiley-oversized tee ännu mer. Bruden är en sjukt söt och duktig sångerska och hon dyker gång på gång upp i mitt liv. Hehe.
Just det! Hur surt är det inte att Ida kontaktade mig nyss på msn och frågade om jag var pepp på att åka till London med henne den 5te Juli och spendera 3 nätter där? Jag hade kunnat träffa Emma dessutom och det hade ju varit jätteparty att vara där tre kvällar och shoppa, gå på spelningar och klubbar. Men vad är då problemet? 1; jag har inget sommarjobb. 2; min ekonomi suger. 3; jag har inte råd att resa nånstans. Ouch.
John från Hultsfred kontakta mig på MSN idag också. Kul att höra ifrån honom. Han har tydligen också lyckats få hosta, men är dock inte lika sjuk som mig, ännu... Skickade Courteeners-nörden några bilder ifrån Hultsfredsfestivalen och när vi träffade The Courteeners.
Jokke ringde mig också och meddelade att hans mamma lyckats bli allergisk mot Kirren. Fan vad synd. Jag hoppas dom inte tvingas avliva henne. Han frågade om vi ville ha tillbaks henne. Men fan, vi har redan två katter, om vi får fler blir det en kattfarm här. Plus att det redan känns som att vi har en katt för mycket. Sorgligt dock för Jokke älskar ju sin Kirre så mycket....
Btw (= förresten), hur skrattretande är det inte att en kille inne på Rockbarens rökrum frågade mig om "braj" i Onsdags? Lol. Han var typ 23 år gammal dessutom och frågade ut mig massa om vart jag bodde och vilken skola jag går på och typ om jag ville ha en drink, precis innan jag stack. Nej tack. Han sa att jag fått sova över hos honom om han haft en lägenhet i Gbg just då. Hahha, pappa hade fan tatt livet av både honom och mig då. Nej, såna impulsgrejer får jag inte göra. Och vem vill sova över hos en gammal knarkare liksom? Not me.
...om denne inte är Pete Doherty.
Han är ett undantag, okej? Han är ju så underbart söt.
Och jag skall inte börja att snacka om hans låtskrivarkunskaper, dikter osv.
<3

- Caroline


Omg

Jag älskar Little Black Book. Förut såg jag på Liar Liar <3
Sjuk är jag och uppskattar TV det gör jag^^

Spöregn

Pang. Först åska och sen sprack himlen upp. Det är spöregn just nu i Kullavik (Göteborg) kan jag meddela. Usch. Jag fördriver just nu tiden tills Little Black Book börjar. Jag är sugen på socker, ska nog ta och göra mig lite kall oboy. Hehe, det påminner mig om min klasskompis Anja som alltid dricker oboy till frukost.
Eller förr brukade hon i alla fall alltid göra det. Mysigt värre.
Jag älskar igentligen regn. Det är meningen att man skall sitta inomhus med en mysig film när det regnar. Men min mysiga film börjar inte förrän om en och en halv timme. Eugh. Aja, fördröj tid, fördröj tid.
Jag sitter just nu och mix-svettas och fryser. Usch. Det kanske är just därför jag lutar mot kall oboy. Skönt att det är lov i alla fall. Fast det känns bara som jag e sjuk och hemma ifrån skolan. Tyvärr. Synd det.

- Caroline

Little Black Book

Eftersom jag är sjuk så uppskattar jag TV:n mycket just nu. Kollade förut dagens tablå och ser man på; idag visas filmen 'Little Black Book' på 3an kl 21.00. Jaaaa! Jag har sett den en gång förr och har för mig att den var väldigt rolig.
Ser fram emot att se på den ikväll i alla fall. Brittany Murphy är så gullig.
Har så himla tråkigt just nu. Kanske borde satsa på att läsa ut den sista Harry Potter-boken på engelska. Eugh. Minns den typ inte. Kanske borde ta och läsa om den istället? Jag vet inte.

- Caroline

Spy

Mamma snackar i telefon med mig om värderingar, killar och sex.
Orka.
Spy.

Bingo bingo bingo, jag vill inte höra det!!!

My dad is rich, your dad is dead

Google vill inte funka just nu för mig, eugh, irriterande.
I alla fall, min morgon har varit konstig, det mestadels kanske för att jag inte direkt gick och la mig. Kl 4 inatt kom jag fram till att jag inte kunde sova och gick ner till vardagsrummet, åt frukost (kl 4.00, yep) och såg på världens sötaste kinesiska/japanska film som jag inte kan namnet på (inte pappa heller, även om det var han som köpte den). Men det är sjukt gullig och sorglig och handlar såklart om kärlek.
Efter att ha sett klart filmen gick jag upp och la mig (vid kl 6 imorse) och sen vaknade jag igen vid kl 14.00. Kul att mitt sov-schema totalt fuckat sig. I alla fall vägde jag mig och jag har tydligen gått ner i vikt sen sist, typ 2-3 kilo. Whoa. Kul i alla fall, det har jag inget emot liksom.
Sen gick jag ner och åt frukost igen och därefter köpte pappa och jag min festivalbuss resa till och från Arvikafestivalen. Yay. Skönt att det äääntligen är kirrat, liksom. Fan vad det har tagit tid.
Och nu har bilddagboken fastnat för mig också. Orka. Orka min dator. iTunes funkar i alla fall fortfarande.
Tur det, annars skulle jag typ, avlida. Just nu lyssnar jag på en låt av Draco and The Malfoys. Snacka om flummband.
Jag längtar tills nästa Harry Potter-film kommer ut!
För övrigt läste jag inatt ut boken "Gossip Girl 2; Ni Vet Att Ni Älskar Mig". Jag älskar verkligen böckerna, men denna har tagit mig cirka ett år att läsa ut, mest pga allt skolarbete.

- Caroline



Edge of Love

Efterparty Kiera Knightley.
Söt ögon-sminkning.

DKNY - söt



Väldigt söt reklam. Jag syftar mest på  bilden till vänster. Caroline Trentini heter modellen. Och killen heter Andy Cooper.
Jag gillar den.

Blood Red Shoes


Okej whoa. Hur coolt är det inte att jag hängde med detta bandet för 6 dar sen?
Dom är fett coola. Älskar deras låtar! =D
Blood Red Shoes in my heart <3
Typ fett coolt att jag langade Laura (bruden i videon) en mentolcigg och hon gav oss godis.

- Caroline

Olympic Airways


Musik som uppmuntrar mig. Foals - Olympic Airways

Suns up, we wait,
All day
Suns up, we wait,
All day
All day, the hell outside's kept away
If only we could move away, from here,
This is how we build a place, an aviary for today,
An aviary for today
Let´s disappear till tomorrow,
Let´s disappear till tomorrow

- Caroline

Jag är trött



Hej. Idag har jag målat mina naglar svarta, duschat och träffat Amanda, Solis och Barry kvickt. Jag är fortfarande sjuk och det är verkligen skit och jag orkar inte mer. Jag orkar inte vara förkyld, jag orkar inte att Viking tattade TV:n när jag ville se på Liar Liar och Ali G In Da House, jag orkar inte att jag vaknade kl 16.00 idag medans lillebror vaknade kl 7 på morronen och pappa kl 10.
Jag är irriterade för jag igentligen skulle träffat Salle idag och jag fortfarande inte bokat resan på festivalbussen. Aja, ska säga till pappa att försöka få det fixat nu, om han orkar dvs. Eugh. Mina pengar försvinner och jag vill till Linköping, innan det är för sent.

- Caroline


All in all

Midsommarmiddagen blev inte så illa som jag trodde, bara oändligt lång. Kom hem kl 8 och såg på What A Girl Wants och därefter någon dokumentär om Joe Strummer med pappa.
Snart är det dags för Arvika. Festivalbussbiljetten köps in imorgon.
Fan, orka att jag har världens hosta. Orka feber.
Orka att jag inte kan gå ut.
Orka vara sjuk.
Orka må bläkigt som fan.

- Caroline

Haha

Amanda och Sandra ringde nyss upp mig för dom ville låna min moppe (som e en lätt MC och ingen av dom kan köra den) för att köpa mat till deras midsommarfirande. Lyckat. Kul att dom var så desperata att Sandra skulle köpa mig ett ciggpaket också. No thanks, liksom. Pappa är här, Viking är här, och no way att Viking eller pappa e okej med att låna ut den moppen till dom som inte kan köra den när den redan nu har fuckat så mycket tidigare.
Kul att dom tänker på mig när dom behöver hjälp i alla fall...
Kul för övrigt att min kompis Hilda är modell i denna delen av Djungeltrumman. Fett söt var hon på bilderna^^
Nu drar jag iväg till Björkekärr. Let hell break lose.

- Caroline

Fuck FRA

Riksdagen antog i går kväll en lätt omgjord variant av lagen som ger FRA rätt att spana i internet- och teletrafik.

Oh nej, hejdå sista gnuttan av privatliv som man har. 1984 är här. Snart kommer hela staten kontrollera oss i värsta fall. Usch. Jag tycker det inte är en bra grej. George Orwell hade rätt.
Varför känner jag mig lite rädd? Jag vet inte vad som ska hända i framtiden.



Midsommarafton

Snart drar jag iväg med pappa och Viking till mamma för midsommarsfirande.
Hoppas dom inte dricker, seriöst. Jag har druckit så mycket sen hultsfred så jag mår lite illa atm vid synen av alkohol.
Det kan dock bero på det faktum att jag är sjuk.
Pappa sa till mig imorse att jag till och med ser kass ut.
Uuuunderbart.

och för att inviga att Youtube no longer dampar med mig.

Scouting For Girls - She's So Lovely (Chuck & Blair version)


- Caroline

Youtube

dampar för mig.
Orka.
Seriöst.
Orka att jag är förkyld.
Orka att jag ska fira midsommar med båda mina skilda föräldrar imon i samma lägenhet.

Arvika härnäst

Imorgon bokar jag och Gustav festivalbuss-biljetter till Arvikafestivalen. Fan vad party det skall bli!
Jag ska dit, och det skall Gustav, Jennika, Hanna, Ranya, kanske Solberg, Salle, Jokke, Tim, Kattis och massa fler med!
Jag läääängtar! Idag har jag fikat med Amanda på Café Karma, igår var jag hemma hos Miaku och förfestade i firandet av Maja och Amanda som fyllde 18 och därefter drog vi o massa fler människor till Rockbaren och spendera kvällen där.
Imorgon är det midsommar och jag ska spendera dagen hos mamma på middag med hela familjen. Usch. Jag ryser, fyfan. Katterna kan väl underhålla mig i alla fall. Hoppas det.
Saknar Emma just nu. Så kan det va.
Peppen att Jennika och Gustav också ska med till Arvika, det känns så party! =D
Ge mig mer mer festival.
I don't care att jag just nu e sjuk med jobbig förkylning och hosta. Mer festival, mer party, mer band.
Kommer kanske jobba på PARTYBACKSTAGEN på arvika. Hur coolt är inte det? Nu hoppas jag bara att jag får fotopass också, då kommer jag fan dö av lycka. Am not kidding.
Sorry att jag inte uppdaterat så mycket på senaste men som sagt har jag vart sjuk.

Vill träffa Johanna, Malin och Becca snart också. Får se vad man hinner med.
Hoppas jag får råd att åka till Linköping mellan 28 Juni till 1a Juli (as if!). Vill träffa Emma innan hon drar till London och jag inte får se henne igen förrän i Augusti. Eugh. Hata att hon bor långt bort. Aja.
Hoppas hoppas hoppas att Arvika blir lika party som förra året!!! =D


Blood Red Shoes. Steve och Laura <3 Bilden e från Hultsfred =)


- Caroline

Jag saknar


HULTSFREDSFESTIVALEN!

Hultsfredsbus på Youtube


Jag, Amanda, Sandra - Piece of Me (cover of Britney Spears)


Ingen av oss var direkt nykter när vi spelade in denna videon.... Bara så ni vet =P Askul var det!


Rockfoto


Jag och Isabelle med brittiska bandet Black Lips


Carla, Emma, Jag och Isabelle


Fynda en bild på Sandra och Martina från Rockfoto dessutom!

ja, alla bilderna är ifrån Hultsfredsfestivalen^^


Hejdå Hults!

Nu är jag sen igår hemma från Hultsfredsfestivalen igen. Det var underbart^^
Idag fyller Emma år, en av de människor som bidrog till att min festival i år blev underbar!
Hängde med banden Blood Red Shoes, Black Lips och The Courteeners.
Spydde för första gången ever pga. alkohol (likör med guldflagor + vodka + cider + red bull = bad mix).
Nu ligger jag hemma och är sjuk och har kallsvettningar - inte så kul :/

- Caroline

Party!

Jag, Malin och Anton har fått G i Matte B!!!!
Och nu drar jag till Hultsfred!! =D

Okej, back on track

Allt är lugnt nu. Fixat mat, pengar och alkohol till Hultsfred. Peppen är tillbaks.
Hoppas hoppas hoppas jag klarar matteprovet!
Annars DÖR jag.

Fan!

Pappa köpte BARA 12 cider till mig och Barry. Kul. Hans ursäkt: du ska ha kul, inte bli full! WTF?!
Hans jobbarkompis dotter får fan en flaska likör i veckan och hon är några månader yngre än mig.
Och nu vill han knappt ens bidra med pengar till mat på festivalen!!
Bra timing att bli snål pappa, verkligen (NOT!)
Jaja, hej hå jag ska tatta vin/vodka/alkohol som har kork imorgon ifrån ditt sprit-skåp. Skyll dig själv liksom.
Tror inte Johanna e så pepp på att langa mig vin liksom, annars hör hon väl av sig. Lite sympati-vin skulle smaka gott just nu.
Imorgon har jag det stora provet som avgör om jag får G i Matte B-kursen eller ej. USCH.
Och jokke och tim vill att jag ska gå ut och supa med dom ikväll. I WISH! Fan att jag inte kan gå ut!
Alkohol skulle va gott just nu!!

Aja. Jag skjuter mig själv om jag inte klarar detta provet, seriöst. Jävla matte B. Jävla andragradsekvationer och andragradsfunktioner. Tack guuud om jag slipper läsa om Matte B på Komvux.

Man kan nästa känna smaken av all bitterhet jag har på tungspetsen. Sry.

- Caroline

Paris new BFF



Bilden är ifrån Kanal5.se. Asså jag kommer se på detta programmet när det börjar sändas i Sverige. Visst var The Simple Life totalt intelligens-befriat och jag uppskattar sådana intelligens-befriade moment ibland (det borde Jokke veta). Så därför kommer jag definitivt bänka mig framför TV:n när detta programmet börjar sändas.
Även om jag är en av de tjejer som tyckte att den bästa scenen i House of Wax var när Paris Hilton fick en stock genom skallen =P
Liksom ibland är det kul att höra Jessica Simpson yttra den högt ointelligenta meningen "Is tuna fish or chicken?" (= Är tonfisk kyckling eller fisk?). Ser också fram emot att se Sex and The City-filmen - Tish sa att den var den bästa filmen hon sett hittills i år, så whoa, jag har höga förväntningar. Ofta att den kommer överträffa Control, dock. No way.

Spears


Höggravid Jamie Lynn Spears.

Ärligt talat tycker jag det är läskigt att se tjejer som är yngre än mig och gravida eller har barn. Hon är väl bara typ 16-17? Sjukt är det. Verkligen. Hörde nyss att hennes *man* tänkt gå med i armén så fort babyn har fötts. Vilka framtidsplaner liksom. Mor som nyss var barn och far som är i armén. Och Jamie då? Liksom, hur hade hon tänkt ta hand om barnet? Skall hennes syrra tvingas passa det med sitt barn hela tiden? I dunno.
Att få barn i denna åldern skrämmer mig massor. Jag är 18, planerar inte att få barn alls just nu. Kanske när jag fyllt 35 eller nått. Vill ha kul innan man har någon annan att konstant ta hand om och bry sig om och sätta framför allt.

- Caroline


Skoldag, pepp!

Jag hade en cp-dag i skolan idag. För det första hade jag varken Musik och Kommunikation eller Retorik-lektion, eftersom det är slut på dem lektionerna för denna terminen nu. Sen hade jag en Engelskalektion som vi fick sluta för tidigt på så jag, Joh och Malin drog till Café Vasa och åt (onyttigt) och umgicks.
Därefter drog vi till school igen och hade Natur/Matte-lektion med klass-quiz, bl.a. bestämde vår lärare att spela serenad för oss på gitarr - coolt. Och sen fick vi självklart sluta för tidigt från den lektionen också^^
 
Sen drog jag och Malin hemåt, jag träffade Lollo på bussen när vi lyssnade på hennes band
From Behind's låt "Revenge" - fatta konstig timing! Både jag och Lollo är OF COURSE sjuuukt pepp inför Hultsfredsfestivalen! Jag längtar tills på onsdag när vi bär iväg. När jag kommit hem skall jag och Jimmie dra ut på krogen och supa, han ville dra till Gossip och eftersom jag aldrig vart där förr så låter det party =)
Jag älskar att vara 18! I övrigt skall jag försöka övertala pappa att låta mig få med vin eller vodka till festivalen, men det ser inte så ljust ut just nu eftersom han inte ens verkar pepp på att betala mat under festivalen åt mig. Joh sa i alla fall att hon kunde langa mig lite vin, för hoppningsvis kan hon göra det i tid också, sötnosen, men vi får se hur det går^^
 
I alla fall, jag och Malin drog hem till mig efter den låååånga bussresan och pluggade matte i köket samt lagade veggie-mat, tog busiga foton och kollade igenom lite gamla bilder^^ Kul hade vi!
 
Oj oj, nu ringde brudens far mig och ville att jag skulle skicka över bröllopsfoton till honom. Det skall bli, yes sir! Jag gillar att deras familj har en alldeles egen domän. Farbror Stefan är high-tech, han! xD
 

Sorry, detta internskämtet tror jag bara att jag, Malin och Johanna fattar^^



Malin, snilleblixten själv^^


Jag är en hamster. Hamtaro för att vara exakt^^


BUS!

- Caroline

Misha: Gullig eller gardin?


Målningen i ansiktet är i alla fall söt, men klänningen e lite kass alltså =P

Rysningar

Just nu visar dom inspelningar på MTV från spelningarna på Rock AM Ring. Asså jag dör. Vilka rysningar jag fick när dom spelade Babyshambles "Delivery". Och nu spelar dom Simple Plan "Welcome to my life" - nostalgitripp.
Vad kan jag säga mer än; FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL HULTSFRED!!! =D



- Caroline

Pappa på G

Vi har haft catfight utanför huset och självklart är Mysan inblandad. Lite bitterfitta till katt, det är vad hon är =P
För övrigt är pappa på G och handlar veggiemat och cola till mig (yays!).
Annars har dagen vart tråkig, åh så tråkig. Vad jag kan peppa på är att det är 3 dar kvar till Hultsfred och 1 månad och 3 dar kvar tills jag åker till Danmark för att träffa Louisa, Alice och Elina. Och nånstans i mitten skall jag på Arvika och där träffar jag nog Elina också^^

Dessa söta brudarna skall jag supa med i Århus!!! =D






- Caroline


Mer Musik!!



Detta bandet Dúné skall jag se när jag åker till Danmark den 11 Juli. Sjukt snart. Heh. Fan vad kul de skall bli! =D
Låten heter '80 Years' och är mycket techno och videon är cool. Och tydligen var den yngste i bandet bara 15 bast när dom fick skivkontrakt. Sjuuuukt. Jag längtar!

- Caroline

I'm not gonna teach your boyfriend how to dance with you

Gullig låt. Dagens musikfynd, tycker jag =)
Kate Nash gör en cover av Black Kids låt "I'm not gonna teach your boyfriend how to dance".

Hennes röst är verkligen kärlek. London-nostalgi asså <3



You are the girl that I've been dreaming of ever since I was a little girl.
One! I'm biting my tongue. Two! He's kissin' on you. Three! Oh, why can't you see?
One! Two! Three! Four! The word's on the streets and it's on the news:
I'm not gonna teach him how to dance with you. He's got two left feet and he bites my moves.
I'm not gonna teach him how to dance! dance! dance! dance!

The second I do, I know we're gonna be through.
I'm not gonna teach him how to dance with you. He don't suspect a thing.
I wish he'd get a clue. I'm not gonna teach him how to dance! dance! dance! dance!




Originalet^^

Värmeslag

Jag känner typ hur jag smälter.

Picknickfestivalen

Igår var jag på Picknickfestivalen!
Fan vad kul det var!!!
Här kommer några bilder från i  förrgår:















Ikväll blire Sticky

...och firande avv studentbarnet Jennika!!! Party!
Hoppas Tati hänger med också!!

image376

Partygirl is my middle name biatch

Kvälls TV

image375
Komikerna i mitt liv. Eller nått sånt^^
Ikväll blir det TV för mig. Och läsande av HEMSÖBORNA. USCH. Men TV är ju alltid positivt!
Anyways, ikväll skall jag hänga på Kanal 5 och se på Grey's Anatomy, därefter Det Bästa Av Sverige Pussas Och Kramas och sen kanske lite Seinfelt som en chill avslutning av dagen. Kanske går ut och träffar Amanda och Solberg sen också. Har lyckats bränna mig på axeln och ena armen. Bonnabränna WTF.


Dreamers

image374
Idag har jag sett på The Dreamers. En film om incest, revolution, konst och Frankrike, basically.
Filmen var konstig, sorglig men ganska bra.
Och jag har vart på extramatte-lektion. Usch vad jag hatar andragradsekvationer/funktioner.

Down in Albion


image373

Okej. Pete Dohertys sörjande efter sitt ex Kate Moss har nått en patetisk nivå. Asså jag älskar verkligen killen, det gör jag, men jag tycker det börjar bli löjligt. Han har nu köpt en tavla för typ 100 000 spänn som Sam Shaker målat av Kate Moss (som inte ens är snygg, enligt mig, tavlan asså). Orka.
Kan han inte sluta med att sörja att han förlora henne? Hon bara förstörde för honom ändå. Och nu hänger han med Amy Winehouse istället. Knappast steget bättre... Aja, jag skall inte klaga. Så länge han inte stuper eller slutar skriva låtar kommer han alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag hoppas verkligen att jag får se honom på torsdag (?) på Hultsfred nästa vecka!

För att återge lite respekt åt killen så bifogar jag denna låten "Albion" (Albion är det poetiska ordet för England)...



I just don't know what to do with myself


White Stripes = bra

Söt Klänning

image368
Okej, ge mig klänningen. Kommer typ aldrig att ha tillfälle att ha på mig den,  men ändå! Den är sjukt söt^^

Megan Fox och...?

image367
Bilden är underhållande, minst sagt^^
Gillar Megans outfit.

The Happy Couple

image366
Anders och Emma.

Grattis!