Kvällens TV

Jag tänker njuta av The Good Girl på TV4 ikväll. Innan dess blir det Vänner på Kanal5. I like it =)
Jake Gyllenhaal är nu och alltid min och Malins favorit.
Vill faktiskt ha mitt nya schema nu. Få se hur lite lektioner jag kommer ha eller hur för jävligt tidigt man måste gå upp. Heheh.
Pappa har kirrat mig biljett till
Offset-festivalen nu :D Party! London London London, here i come <3


21årig läkarstudent

21 år. Läkarstudent. Snygg. Bredaxlad. Trevlig. Mörkblond. Blå ögon. Kul att snacka med.  Så söt.
Spenderade 7 timmar på café med Ola idag.
Amanda sa att han måste gilla mig mycket med tanke på hur länge vi var med varann^^
Var kul =D
Jag fattar inte hur jag lyckades finna honom. Det är typ mammas dröm för mig att gifta mig med en läkare också xD
Dejten gick bra, yes, och vi skall ses igen om typ lite mer en en vecka.

- Caroline

Se upp, Betnér!

Idag skall jag dra och fika med Eviie, kanske shoppa lite och sedan skall jag gå med Johanna och Rebecca och se Magnus Betnér bl.a. Det skall bli kul :D
Igår var jag och såg Backyard Babies, men jag svimma innan spelningen på grund av lågt blodsocker och vattenbrist. Inte kul.
I förrgår var jag på RixFM-festivalen med Robert, Jokke, Tim, Salle, Andreas och Carro, det var party! Askul att se Kate Ryan spela Ella Elle L'a =D Fast kasst att man såg ärret på hennes mage efter hennes fettsugning.
Imorgon skall jag nog på fest, sen på söndag har jag "dejt" med en viss Ola.

- Caroline

WONDER GIRLS

Asgulligt koreanskt tjejband. Jag älskar denna låten. Texten är briljant =P
Och deras dansande är så sött feminint kaxigt. I like it a lot^^ 
 

Wonder Girls - So Hot


Brudarna i bandet^^


Henrik Berggren-morgon/natt


Hängde med Henrik Berggren på Ritz, Valand och Kungsportsplatsen.
Askul var det^^ Han var jättetrevlig och kramade mig och min kompis Isabelle och kallade oss för hans vänner.
Dock sa han att han var "lite berusad" och det märktes! Hahaha.
Spännande morgon verkligen. Hängde med honom typ mellan 3 och 5 imorse typ.
Kom hem med bussen 7.20 imorse. Sen gick jag och la mig, det behövdes.


Dagens låt och musikvideo

Tish skickade mig denna musikvideon förut. Jag älskar att man ser Conor Oberst (sångaren ur Bright Eyes) segelbåts-tatuering i videon. Han är så himla söt! Trevligt med nya låtar från honom också^^  =D
 

Conor Oberst and The Mystic Valley Band - Souled Out

- Caroline

Om du ringer 112 så kommer han och hälsar på


DiscoCrew - Jag Är Din Brandman


Texten till den här låten är så sjukt kul^^

Han rycker ut när han kan
Med sin meterlånga slang
Han kommer hem till där du bor
Ja, den är längre är man tror
När han sprutar är det tryck
Han flyger bakåt med ett ryck
Det ser farligt ut ibland
Att ta slangen i sin hand


*fniss*
- Caroline

Mer Gossip Girl nu, tack!

Lite bilder från inspelningen^^

   
Klänningarna gillar jag mycket =D
 
Några andra bilder med gänget;


Gängets nya fyllo? Illa att hon e minderårig ännu och ser ut som en knarkare redan.


Kids Choice Awards tror jag denna bild är ifrån^^

Ännu en fyllebild måntro?
 

Chance Crawford och Rachel Bilson =)

Bitterhet

Way Out West är utsålt. Så dit skall jag inte. Bittert är det.
Jennika skall dock dra med mej på Broder Daniel-efterfesten på fredag. Heheh, jag skall klä upp (ut) mig då^^ Skall bli kul. Party hela resten av veckan - verkar det som. Skall försöka hitta Vikings digitalkamera imon så jag kan fotta lite inne på krogarna/klubbarna jag kommer hänga på. Med tanke på att aldrig i livet jag tar med mig systemkameran när jag skall supa. Jag vet allt bättre än det, jag.
Viking och Giia kanske kommer gå i samma klass. Hahah. Giia är för cool för Viking, men det vore coolt om dom blev vänner och hamna i samma klass. Dom kommer i alla fall gå på samma skola från 18de Augusti. Spännande.
Jag läääängtar tills nästa Sookie Stackhous-bok (Southern Vampire Novels av Charlaine Harris) kommer ut i pocket och tills september då "True Blood" börjar sändas på amerikansk TV. Serien verkar bli såååå himla bra. <3 Plus att hon osm spelar Anna Paquin är söt, men inte för söt och killarna är heta, men inte för heta osv osv osv...


Samantha Ronson har min eviga RESPEKT

Samantha Ronson har min eviga respekt. Jag kom in på hennes myspace imorse (tror jag det var och sen dess har jag inte kunnat slutat på Jay-Z-låten hon remixat som heter "99 Problems" (vilken förövrigt är en av mina favoritlåtar med mister Jay-Z). Så sjukt bra "refräng" har hon lagt till på den. Sjukt bra. Och det är också coolt att det är just hon som sjunger den.
Definitivt en av mina nya favoritlåtar och den har spelats konstant på min iTunes idag.
Var också över hos Hanna och såg på Project Runway förut med henne och Solberg. Fick komplimanger också, så det var inte så illa. Solberg älskar mina nya jeans (som e lite små i midjan men jag lider lätt för dom, de är värda det!) och Hanna sa ännu en gång att jag blivit mycket smalare sen förra året. Pepp på det^^ 
 
Hemska nyheter nådde mig dessutom idag. En av mina bästa vänner, Jennika, skall flytta till IRLAND. Redan nästa vecka på onsdag. Fyfan för det. Skall ut på Sticky Fingers med henne imorgon på eftermiddan och sen på fredag skall jag och hon till Broder Daniel-efterfesten (vilken jag är 100% säker på att Stina hänger med på också - peppen!).
Imorgon skall jag in till stan på morgonen och träffa Frida, Jennika, Stina och Jessica. Skall bli askul. Alla skall träffas vid 11.20 när Stinas tåg från Stockholm kommer in. Party^^ Älskar dessa tjejerna, hur skall det gå när Jennika åkt iväg till Irland? Aja, jag skall i alla fall åka och besöka henne nångång. Det blir kul!
Länk till Samantha Ronsons myspace och remixen av 99 problems som jag älskar KLICKA HÄR.

Samanthas bror Mark Ronson är snygg också^^ Se bilden nedanför =D Leendet är kärlek <3


- Caroline

Här kommer Rebecca

Detta bandet lade till mig som vän på myspace idag. Jag älskar deras låtar xD Jokke med, jag var tvungen att länka dom till honom. Texten till deras låt "Jag är din brandman" är så himla rolig och ganska pervers^^ Definitivt dagens låt. Disco here we come! Kommer definitivt försöka se detta bandet live nästa gång som jag är i Uppsala (det är därifrån dom kommer).
Deras myspace för fler låtar;
DISCOCREWMYSPACE


DiscoCrew - Här Kommer Rebecca

Jokke och jag


För att denna bild på Jokke och mig är söt. Från förra veckan på Liseberg.

Dagens höjdpunkt


 
En viss mycket solbränd unge vid namn Amanda (en av mina bästa vänner dessutom) loggade nyss in på msn och starta webcam-konversation med mig =) Dock funkar inte min webcam atm, men det är en annan femma. Fan vad brun hon har blivit! Amanda är nämligen just nu i Malaga (eller i en stad utanför Malaga som börja på B men jag minns inte vad den hette....). Gött det var att snacka med henne i alla fall även om det var kort!
Hon sa att hon hade det gött i Malaga och att hon saknar mig. Det är allt jag behöver höra. Fan vad jag avundas hennes solbränna dock. Jävligt nice, jävligt nice. Saknar henne gör vi alla i alla fall. Det börjar bli lite tråkigt här hemma utan henne. Jag lovade henne att bjuda henne på en drink för att fira att hon kommit hem efter den 8 Augusti. Det blir kul allt! =D
Gött då om jag inte går på Way Out West båda dagarna så kan jag hänga med henne hela den nionde, dvs om Ida inte ringer mig och säger att hon åkt ner från Uppsala eller om Stina, Jennika, Jessica och Frida vill träffas på morgonen innan de drar in på Way Out West eller efter festivalen. Party blir det i alla fall - så fort jag får mina pengar.
Förresten borde jag verkligen träffa Malin, Johanna och Becks snart nu innan skolan börjar igen. Jag saknar dessa girlsen! Och jag vill snacka lite med Malin om hur det gick med Tess (ingen info för er som inte redan vet) och se till att allt e okej med Malin i allmänhet osv innan skolan börjar.
Fan vad jag e på gött humör nu! =D

- Caroline

Jag e på G

Har nu fixat mitt European Health Insurance Card inför Londonresan. Det var dagens produktiva grej =) Det var faktiskt jävligt jobbigt att hitta vart nånstans man beställde det på försäkringskassans hemsida. Fick tvinga min kompis att länka rätt sida till mig. =P
Längtar sååååå tills Londonresan! Skall bli så himla kul att åka dit igen, saknar det så mycket. Speciellt det lilla indie-caféet som jag och Stina fyndade på Brick Lane <3 Och Emma och Carla!
Frida sa att vi borde åka dit typ på dagen den 29de Augusti. Jag älskar timingen. Samma dag som jag börjar skolan - hehe. Jag får ringa och ledighets-anmäla mig innan skolstarten så fort jag vet när vi skall åka helt enkelt.
Sen var det snack om att Salle ville anordna nån fest eller gå ut på krogen och det vill jag ju inte missa om det är den 27de. Och Viking fyller 16 den 21a. Så jag kan inte åka dit så tidigt. Plus att jag måste tajma så att Emma och Carla är där under tiden så jag får bo gratis - vilket definitivt är ett plus.
Jag avundas Emma, Carla, Ida och Stina som är i London just nu. Ida och Stina festade tydligen med Joe Lean (känd från bandet Joe Lean and The Jing Jang Jong). Hur coolt är inte det? Tydligen är han ganska mycket en hora, heheh. Inte för att jag har nått emot det och det tror jag inte Ida eller Stina hade heller^^

- Caroline


Smakprov på Joe Lean and The Jing Jang Jong - killarna lär vara riktigt snygga IRL också^^

I'm flying high defying gravity


Brittisk brud sjunger låten "Defying Gravity" från musikalen Wicked

Jag är sjukt imponerad av den här tjejens röst. Seriöst fin röst och även om hon missar nån ton eller låter ostadig på rösten nån gång så sjunger hon sjuk sjukt vackert. Jag sökte runt lite random på Youtube igår och fyndade den här tjejen. Ljudet är dock inte det bästa på inspelningen. Älskar hennes röst, verkligen. =D Dessutom är låten från musikalen Wicked som jag very much vill se! Får se om jag kanske hinner med att se den när jag åker till London senare i månaden.
Förövrigt har dagen vart fylld med spöregn och tråkigheter. Bernard var uppe på taket imorse igen och jamade eftersom regnet bara spydde ner över honom - stackars liten. Vaknade kl 6 imorse efter att sovit typ 3-4 timmar och gick ner och såg på Eurotrip och The Squid And The Whale (blev förvånad över att se Anna Paquin - som spelar Sookie Stackhouse i den nya TV-serien True Blood som kommer ut i september i USA, i en av huvudrollerna i filmen. Dessutom fyndade jag igår att man kan se live-filmning av när ett av mina favoritband spelar in deras nya skiva. Dock är det inte direkt intressant, chatten brevid är mer intressant för fans. Men det kan fyndas här;
The Horrors Liveshow. Skall nu gå ner och ta ett glas cola.

- Caroline

Too Close For Comfort


McFly - Too Close For Comfort


Kan inte sluta lyssna på denna låten^^ Sött brittiskt band, verkligen. Dom e med i en film med Lindsay Lohan också - Just My Luck.

Cappie

Är ännu fastplankad framför TV:n. Har sett på första delen av den nya TV-serien Greek nu. Jag gillar den. Och killen som spelar Cappie är söt^^ Ja, det är han på bilden till vänster^^
Håller på att planera vad jag skall spendera moped-pengarna på när jag får dom. Massor med planer har jag allt, heh heh.

Året till TV-land.

- Caroline

I'm Chuck Bass

Ser på Gossip Girl på Kanal5 just nu. Älskar första delen! =D
Har inte gjort mycket annat idag.
Skall träffa släkten på tisdag. Eugh. Morfar, marie, frank och deras barn Karl och Maja....

- Caroline

Bam biggity bam bam

Lyssnar just nu på Radio Bam (skejtaren Bam Margera's radio-show, denna del inspelad 27/7-08). Dom började nyss snacka om nya Batman-filmen. Eeek, vad jag vill se The Dark Knight! Får ta och göra det, typ nästa vecka om jag hittar nån att dra med mig. Ska gå ut på krogen med Ida också om hon kommer ner till GBG. Och Way Out West-festivalen såklart. Om jag får mina pengar i tid. Har redan börjat planera vad jag skall spendera pengarna på. Heheh. Peppen!
Lite nostalgi över radio-showen dock, eftersom jag följde den konstant för över 2 år sen. Heh. Jag har växt upp. Men den e fortfarande underhållande. För mig, i alla fall.
Idag var jag i Kungsbacka med Solberg och fikade på Café Karma med henne och hennes klasskompisar Emma och Johanna. Det var kul!
Dessutom bakade jag mördegskakor.
Just nu är mitt rum äckligt varmt. Orka att jag stängt av fläkten.

- Caroline

Fashion Rocks!


 
Förlåt att jag inte skrivit något på ett tag. Har haft mycket att göra. Mycket badande, bakade, festande, hängande på Liseberg och socialiserande med kompisar har jag hållt på med. =)
Jag älskar den här bilden av Sasha Pivovarova och Dhani Harrison (son till någon av Beatles-medlemmarna). Så himla söt. Den är ifrån Fashion Rocks. Sött par, verkligen. Även om dom inte är tillsammans - såvitt jag vet dvs.
Pappa berättade för mig idag att Japans mest kända blogg ägs av en tjej som skriver om mode och sin katt. Heheh.
Såg på filmen For Richer Or Poorer förut med Tim Allen. Den är så gullig och rolig! =)
Håller just nu på att ominstallera mina systemkamera-program på datorn. Det är så jobbigt! Typiskt mig att min dator skall dampa och få virus och hacka osv...
Den 10 Augusti (nästa söndag) fyller Solberg 18 och på torsdag ska vi ut och festa! Eftersom vi var och såg Sex and The City-filmen nåra veckor sedan lovade jag henne att bjuda henne på sin första cosmopolitan (drink) i ära till en viss Carrie Bradshaw - hon och Solberg har lika sött lockigt hår nämligen =)
Vi har fått sålt moppen och nästa vecka nån gång får jag pengar. Längtar!

- Caroline