Skol-bloggning

Har typ rast nu. Eller igentligen har jag lektion, men jag orkar verkligen inte. Plus då att Joh, Becks och Maulin dissa mig och drog hem eftersom dom inte har Spanka Steg 2 på eftermiddagen till kl 4.25 som mig. Fy fan, kasst är det. Nu lyssnar jag på Fall Out Boy för att bli på bättre humör. Kasst när jag så enormt avskydde Fall Out Boy i 9an. Liksom avskydde dom eftersom dom var så jävla stereotyp-kommercialiserade. Suck. Nu ska Barry dra med Tati till Willys. Så dissad är jag. Imorgon har vi ledig onsdag. Det bästa någonsin med min skola, det måste jag säga. Det finns inget heligare än ledig onsdag för 2orna på ISGY. We love it.

Förut kom Rebecca på besök och hon drog med all galenhet som hon är. Den bruden kan alltid få oss att skratta. Underbar är hon! Fan att Becca inte går kvar på vår skola...

Hehe nu vandrade Rik in i datasalen och underhöll mig ett tag. Tydligen skall jag till skolan imon för att repa med vår musikgrupp. Fuck. Woo (irooonisk) för Lars Winnerbäck.... Snart fyller jag och Rik år i alla fall. Det peppar vi alla för. Amanda sa att hon kan följa med med sitt fejk-leg. Det blir chill dill det^^

Efter spanskan ska jag nog dra direkt hem. Hoppas hoppas hoppas att pappa kan skjutsa mig och Barry hem. Det vore chill liksom.

Planer inför helgen är att på fredag hänga med Horrors-girlzen typ fika eller något. Sedan på Lördag är det musikdirekt och då spelar From Behind och jag har gratis inträde (jag har kontakter, ni vet). Det skall bli kul. Det är andra gången tjejerna tävlar i Musikdirekt (denna gången i Kungsbacka på Allé) och förra året vann de i alla fall pris för bästa tjejband som deltog i tävlingen. You go girls!

Solberg kom över till mig igår jättesent för att låna Sweeney Todd. Hon är knäpp, hehe. Eller helt enkelt bara sjukt kär i Johnny Depp. Fast jag tror Anja i min klass är värre. Eller rättare sagt, jag vet att Anjas Johnny Depp-obsession är värre än Solis.

Nu lyssnar jag på Sayou. Vaddå att jag älskar att jag kan rippa låtar från Myspace och liknande sidor nu? Det är underbart. Detsamma gäller Youtube. Så nu kan jag lägga in ljudet från Horrors-intervjuer och liknande på min  "precious" iPod. <3 Wonderful.

Jag tenderar att sjukligt överanvända ordet "underbart", eftersom jag är en mycket positiv person. Det skall ni veta om mig. I början av 2an sa min klasskompis Emma till mig att hon trodde att hon aldrig sett mig sur eller deprimerad (det är jag nästan 100% säker på att hon har dock....). Men jag är i alla fall en mycket glad person. Precis som min pappa. Men inte som min mamma.
Mamma är inte så positiv hon. Jag e fortfarande pissed off på henne för att hon inte kan stava mitt namn ordentligt längre (hon stavade det utan e två gånger, en gång i ett sms och en gång ovanför en handduk i hennes badrum och hon har inte rättat det eller något). Jag tror att hon försöker glömma bort mig. Jag är typ dottern hon aldrig kommer bli nöjd över. Jaja.

Ha en underbar dag och fortsätt läsa min blogg!

xxx Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback